Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - půdní vestavby - výstavba rodinných domů.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka plovoucích podlah.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - elektromontáže - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z ocelových konstrukcí.

Práce, služby: -zemní -demoliční -stavební -elektroinstalace -truhlářské -tesařské -sádrokartonářské -zámečnické Likvidace odpadů. Nákladní automobilová doprava. Vozový park. Pronájem, půjčovna: -autojeřáb -kolový nakladač -šroubový kompresor.

Zednictví -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Kamnářství Silniční motorová doprava - nákladní ...

Kompletní dodávky krovů všech druhů střech, rekonstrukce krovů, dodávky materiálu. Opravujeme stavíme balkóny, schodiště, pergoly a různé zahradní dřevostavby. Dodáváme dřevostavby na klíč. Realizujeme také pokrývačské a klempířské práce.

Výstavba: - nízkoenergetické domy na klíč - dřevostavby

Stavební činnost: -běžné stavební práce HSV a PSV -rekonstrukce historických objektů -rekonstrukce fasád všech stupňů obtížností.

Malíři 4D - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - kompletní malování interiérů a exteriérů. Zabýváme se velkými, ale i drobnými zakázkami. preferujeme individuální přístup k zákazníkům.

Realizujeme požadavky a představy zákazníků v mnoha souvisejících odvětvích. Stavíme dřevostavby a nízkoenergetické a pasivní dřevěné domy, a to včetně střech a klempířských prací. Vyrábíme a montujeme zahradní stavby na míru - pergoly, dřevěné domky, dětská hřiště. Pracujeme i v náročných podmínkách. Zaměstnáváme profesionálně vyškolené odborníky ...

Projektová činnost: -stavby -elektrická zařízení. Stavební činnost: -výstavba inženýrských sítí -zemní práce -řezání asfaltových a betonových povrchů -hutnění povrchů. Dodáváme tepelná čerpadla.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce - pokládání zámkové dlažby - rekonstrukce a opravy bytových jader - vodoinstalace - topenářské práce

Činnost: - zemní a výkopové práce - bourací práce - vrtané piloty

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce - průmyslové stavby Práce: - elektroinstalační - zednické - podlahářské - tesařské - klempířské - malířské - instalatérské

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Výroba, prodej: -montované dřevostavby: - haly, stáje, sklady, ubytovny - příhradové střešní konstrukce - montované rodinné domky - chatky, zahradní domky, bungalovy - dřevěné obaly - mechanizační zařízení pro chov skotu, prasat, drůbeže - vozíky na přepravky - výklopné bedny. Velkoobchod, maloobchod: - palubky, sádrokarton, ...

Velkoobchod: -ochranné pracovní pomůcky. Stavební činnost.

Klempířství. Rekonstrukce, opravy: - střechy RD, bytových domů, hospodářských budov. Výroba: - okrasné klempířské prvky. Další činnosti: - vyzdívání a opravy komínů - montáž střešních oken - pokládka střešní krytiny.

Stavební práce - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce.