Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Služby: - výstavba rodiných domů - realizace plotů - zámkové dlažby - natěračské práce - odstraňování náletových dřevin - vyklízení bytů, půd

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí Stavební činnost: - bytová výstavba - rekonstrukce Údržba zahrad

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - pokládka zámkové dlažby - zateplování - fasády - demolice a zemní práce.

Topenářské a bourací práce. Montáž sádrokartonů. Rekonstrukce bytových jader. Čištění odpadů a kanalizace, monitorování kamerou. Vodoinstalatérské práce.

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Práce: - výkopové - demoliční - pokládka zámkové dlažby - zateplování - inženýrské sítě

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce - stavba krbů

Koupelnové studio: - návrh a realizace koupelen Prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby - vybavení koupelen - umyvadla, vany, baterie

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Práce: -rekonstrukce rodinných domů -rekonstrukce objektů pro podnikání -výstavba stropů z různých materiálů -výstavba příček z různých materiálů -zhotovení klenbových oblouků -osazování dveří -osazování oken -přestavby bytových jader i na klíč včetně elektroinstalace -pokládka dlažby a obkladů -betonování podlah -zdění ...

Výstavba - úsporné domy - dřevostavby - ekologické stavby.

Nabídka široké palety stavebních a zednických prací a činností pro okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širší okolí. Provádění výstavby rodinných domů jak zděných tak i dřevodomků. Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader. Oškrábání a otloukání omítek, štukování, malířské práce apod. Dále nabídka zateplení domů, montáž ...

Zakázková výroba originálních interiérů, filmových a divadelních dekorací. Výroba televizních reklam a hudebních klipů. Truhlářská výroba nábytku na zakázku.

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Naše společnost realizuje novostavby na klíč. Nabízíme komplexní servis od zaměření, návrhu a bezplatné cenové kalkulace až po samotnou realizaci a jednotlivé stavební práce.

Rekonstrukce bytových jader Montáže a opravy vodovodu a kanalizace Montáž ponorných čerpadel a domovních vodáren Montáže topení Montáže centrálních vysavačů

Přípravné a dokončovací stavební práce Zednictví

Naše služby: - odpadové hospodářství - dětská hřiště na klíč.

Provádíme výstavby: - rodinných domů.

Výstavba srubů, nízkoenergetických rodinných domů, dřevěných domů.

Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.