Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Provádíme zednické, sádrokartonářské, malířské, instalatérské a elektrikářské práce. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytů, domů či půdní vestavby. Dále nabízíme službu Home Servis - zvládneme zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti (montáže nábytku, kuchyní, údržbářské práce aj.)

Činnost: - specializace na řešení a provádění střešních konstrukcí - půdní vestavby - nástavby - dřevostavby - kompletní realizace staveb klasických i moderních nízkoenergetických. Realizujeme zakázky v běžných stavebních technologiích a také se zabýváme: - individuální výstavbou a atypickými konstrukcemi - rekonstrukce a oprava ...

Tesařské práce Zateplení - budovy Rekonstrukce a revitalizace - průmyslové stavby Kompletní stavební činnoststavby a rekonstrukce - RD Pokrývačské práce Zámečnické práce

Kompletní servis v oblasti stavebnictví a souvisejících služeb. V našem portfoliu najdete širokou nabídku stavebních prací a rekonstrukcí rodinných domů, bytů a interiérů na klíč. Poskytujeme také poradenství v oblasti realit. Naše stavební firma pro Vás zajistí kompletní realizaci stavby od prvních návrhů a potřebných úředních formalit, přes ...

Sdružení živnostníků zabývající se kompletními stavebními a rekonstrukčními pracemi.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování fasád - rekonstrukce lodžií - klempířské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zateplení budov - opravy fasád - anhydritové podlahy - zemní práce.

Už více než 15 let se zaměřuji se svým týmem na komplexní dodávky interiérů pro domácnosti i firmy. Při jednotlivých návrzích vycházím především z individuálních potřeb každého zákazníka, hlavní důraz kladu na kvalitu a netradiční řešení.

Prodej řeziva - hranoly, fošny, prkna, palubky, OSB desky, latě, palivo. Řemesla - truhlářské práce - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - rizikové kácení stromů - výškové práce. Výroba - dřevostavby - zahradní nábytek - pergoly, altány.

Stavební práce - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - nízkoenergetické domy. Vinotéka - prodej vín.

Rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - zednické práce.

Zateplování rodinné domy Montáž - sádrokartony Stavební prácerekonstrukce - byty

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zakládání staveb - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - zemní práce - truhlářské práce.

Stavební společnost - rekonstrukce budov a domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - realizace a rekonstrukce bazénů - obkladačské práce.

Práce: - zednické - montáže sádrokartonu - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování domů - konstrukce vozovek - zámková dlažba - sádrokatonářské práce - zemní, výkopové práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - izolace plochých střech.

Realizace: - montované dřevodomky Práce, řemesla: - sádrokartonářské - zednické - tesařské - zateplování budov

Realizace: - kamenné tarasy - rekonstrukce fasád

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - pokládka plovoucí podlahy - malování

Stavební činnost, výstavba: - výkopové práce - výstavba kanalizací a komunikací - rodinné domy - opravy střech - zakládání staveb