Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Služby: - údržba zeleně - lesnické práce - zemní práce - demolice - rekonstrukce - zednické práce - malířské, natěračské, lakýrnické práce

Práce, služby: - základové desky - hrubé stavby - omítky - bourací - sádrokartony - malby

Stavební činnost, výstavba: - bytová - občanská - průmyslová - rekonstrukce Projektování zahrad.

Stavební činnost, služby - rekonstrukce - vestavby - sádrokartonářské práce - stavební projekce - zemní práce - nákladní autodoprava

Práce: -regenerace průmyslových a občanských budov

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - kuchyňské linky - vestavné skříně. Hodinový manžel - údržba zahrad - drobné elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce.

Sanace betonových konstrukcí, zajišťování skalních masivů, svahů a zdí - rekonstrukce mostů - injektáže.

Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění inženýrských a dopravních staveb

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce

Stavební činnost: - rekonstrukce - revitalizace

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Zednictví - izolační práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Práce: - rekonstrukce koupelen

Služby: - dodávka technologických celků a zařízení pro čištění a úpravu vod - výstavba nových ČOV formou „na klíč“ - rekonstrukce a intenzifikace stávajících ČOV - dodávky řídících systémů pro technologie čištění a úpravy vod - optimalizace provozu čistíren komunálních a průmyslových odpadních vod - studie a návrhy technologií čištění ...

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Údržba a realizace zahrad. Pěstování a prodej okrasných rostlin. Stavební činnost - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů.

Naše služby: - komplexní dodávky staveb včetně dodávek technologií. Stavba, výstavba: -bytová -nebytová -průmyslová -rekonstrukce

Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra -kuchyňské linky. Kompletní vybavení koupelen. Prodej: -obklady -dlažba.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.