Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Havarijní služby vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Revitalizace bytových a rodinných domů - dodávka a montáž sádrokartonů - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader.

Výroba, montáž: - ekologické rodinné domy - altány, pergoly

Dodávka a realizace úpraven pitné a užitkové vody pro průmyslové technologie, kotelny, hotely, obce a domácnosti - služby v oblasti úpravy vody.

Práce: -stavby RD -zemní -podlahářské -pokrývačské a klempířské -izolace -rekonstrukce

Stavební činnost, výstavba, práce: - bytová - nebytová - průmyslová - realizace střech - klempířské, pokrývačské - tesařské

Výstavba: - pozemní stavitelství, halové objekty, RD.

Stavba, výstavba: -občanské stavby -průmyslové stavby -inženýrské stavby -dopravní stavby -demolice.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Montáž, demontáž, pronájem: - lešení

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce, zateplování

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - Vodo, Topo, Plyn - rekonstrukce bytových jader

Stavba, výstavba: -bytová -nebytová -komunikace Práce: -stavební -truhlářské -zámečnické -komunální služby -úklidové služby

Truhlářství -vestavěné skříně. -kuchyňské linky. -ložnice. -dřevěná schodiště. -pergoly.

Projekce, technické studie: - vodohospodářské stavby - čerpací stanice - vodovody, vodojemy - čistírny odpadních vod - malé vodní nádrže - protipovodňová opatření

Zednické, zateplovací a obkladačské práce. Renovace koupelen.

Rekonstrukce interiérů, prodej interiérového vybavení a stavebnin. Prodej a montáž - dveře a zárubně Sapeli - podlahy. Bytová výstavba. Prodej stavebního materiálu a barev. Areál Desty Nákladní ul. 415 01 Teplice tel./fax.: 417 531 367 mobil: 602 585 960 e-mail: sklad@drg-interiery.cz

Stavební činnost: - rodinné a obytné domy, jejich opravy a rekonstrukce - podlahářské práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské práce.

Práce: - stavební činnost - zateplování budov - průmyslové izolace - protihluková opatření.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zatelování, rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce

Služby: - developerská činnost - realitní činnost - výstavba a rekonstrukce

Dodávka ocelových konstrukcí a obytných kontejnerů. Dodávka plastových a dřevěných oken a dveří. Stavební práce.

Stavební činnost - generální dodávky pozemních i vodohospodářských staveb - průmyslové stavby - výstavba rodinných domů.

Práce: -rekonstrukce -rozvody topení -podlahové vytápění -vodoinstalatérské práce