Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Zednictví - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - malířské práce.

Realizace: - koupelny, kuchyně - interiéry na klíč. Rekonstrukce a modernizace: - byty a rodinné domy.

Poradenství v oboru a internetový prodej úpraven pitné, podzemní a povrchové vody a čistíren odpadních vod, septiků, jímek a zemních filtrů pro domácnosti a firmy. Odběry vzorků vody a jejich analýza v akreditované laboratoři. Vystavení posudků.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Zednictví - stavební a zednické práce - hrubá stavba - sádrokartonářské práce - izolační práce - rekonstrukce bytových jader - digitalizace stavebních výkresů.

Stavba, výstavba: -rodinné domy Práce: -zateplování budov -rekonstrukce Projekční práce.

Projekce, výstavba bazénů, staveb, závlahových systémů, oplocení sportovišť, průmyslových hal - výkopové práce - stavby altánů a zimních zahrad - dřevostavby. Zpracování projektů zahrad, firemních objektů a veřejných prostranství - realizace zahrad na klíč - poradenské služby v oblasti zahradní architektury - terénní a sadové úpravy ...

Stavební činnost, výstavba, služby: - bytová - rekonstrukce - zemní a výkopové práce - instalatérské, zednické, topenářské - elektroinstalační, malířské

Práce: -zednické -rekonstrukce bytů a domů

Stavitelství: - rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplení domů

Koupelnové studio - koupelny na klíč - rekonstrukce koupelen - podlahářské práce - malířské práce - truhlářské práce.

Stavební firma: - výstavba průmyslových hal - opláštění budov - kompletní stavební práce - rekonstrukce budov

Nabízíme: - kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader - elektroinstalace - elektromontáže - vodoinstalace - topení - kanalizace.

Práce, revize: -elektroinstalační Služby: -poradenství v oblasti solárních systémů

Služby, čištění: - omítky - zámkové dlažby - střechy - dřevěné kontrukce - venkovní obklady - benzínové pumpy, průmyslové haly - tryskání vodním paprskem - rekonstrukce a zateplování

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - zámečnické - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Služby, řemesla: - sanace betonových konstrukcí - opravy průmyslových a bytových podlah - leštění a broušení betonových povrchů - hydroizolace - jádrové vrtání - výroba, renovace plastbetonových a polymerbetonových nádrží a bazénů - zámečnictví - rekonstrukce podkrovních a bytových prostor

Dodávka, montáž: - ocelové systémové haly.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy -byty Práce: -zemní práce -hrubá stavba -střešní konstrukce -hromosvody -vnitřní povrchové práce -zateplení budov -výplně otvorů -elektroinstalace -zabezpečení domů -rozvody vody, plynu a kanalizace -anhydritové podlahy

Stavební firma. Práce: -zateplování -rekonstrukce bytů a bytových jader

Projekce, inženýrská činnost, dodávka technologií vodohospodářských staveb a bezvýkopové technologie.

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce