Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Práce: -stavba rodinných domů -zateplování -sádrokartony -koupelny na klíč -vodoinstalace -topenářské práce -elektroinstalace -výroba kuchyňských linek

Činnost: - technická rekultivace - výstavba obslužných komunikací - revitalizaci vodních toků a nádrží - terénní úpravy a péče o zeleň

Prodej stavebního řeziva a palivového dřeva - prkna, hranoly, fošny - palubky, podlahy - zahradní domky, pergoly - palivové dřevo, brikety.

Zámečnické a klempířské práce. Výroba - zábradlí, ploty - vrata - ozdobné kování. Stavební práce a rekonstrukce domů.

Práce: - pokrývačské, tesařské - sádrokartonářské Výstavba: - dřevostavby rodinných domů

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru -kuchyně -ložnice -dětský nábytek -skříně -altány -pergoly -zimní zahrady

Služby: - realitní činnost, - inženýrská a projekční činnnost, - správa nemovitostí, - elektromontážní práce, - zateplování objektů.

Rekonstrukce domů a bytů. Elektroinstalace, elektromontážní práce. Obkladačské práce.

Stavební firma, stavební práce: - stavby rodinných domů, - rekonstrukce objektů, původní vestavby, - kamenné zdivo, - rekonstrukce bytových jader, - zateplení fasád, fasády, - zámkové dlažby, - keramické obklady a dlažby, - malířské práce.

Práce, služby: -výškové práce -rekonstrukce bytových, průmyslových i provozních budov -rekonstrukce střech všech druhů krytin -rekonstrukce půdních prostor -sádrokatonové příčky, obklady, podhledy a protipožární konstrukce -zateplení a rekonstrukce fasád objektů -stavby RD na klíč

Truhlářství. Zakázková výroba - pergoly - altány - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - okna, dveře.

Stavební činnost - zateplení rodinných a panelových domů - zemní a výkopové práce - pokládka dlažby (zámková, interiérová) - rekonstrukce (interiéry, exteriéry, na klíč).

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce domů

Kompletní rekonstrukce a opravy střech - tesařské práce - pokrývačské práce - demolice a bourací práce - výstavba zahradních domků.

Činnost: - zemní a výkopové práce - přípravné práce pro stavby - montáže pletiv a plotů - zámková dlažba - bourací práce Pobočka: Plzeňská 41, 360 01 Karlovy Vary

Stavební firma: - zateplování rodinných domů - zateplování panelových domů - obkladačské práce - dlaždičské práce

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - zateplování - lité podlahy. Prodej a e-shop stavebnin - obklady, dlažby - cihly, zdící materiál. Nákladní autodoprava.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů Dodávka, montáž: - eurookna

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů, domů - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - malířské práce - zednické práce - vodoinstalatérské práce

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Restaurace

Práce: -rekonstrukce rodinných domů a bytů -rekonstrukce bytových a koupelnových jáder

Poradenství, projekce, dodávka, montáž a servis - bezpečnostní a požární systémy na klíč - tepelná čerpadla. Stavební práce - rekonstrukce budov - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce.

Služby: - architekt - výstavba rodinných domů

Naše služby: - bytová, nebytová výstavba - rekonstrukce - zemní práce - lešenářské práce - zámečnické práce - truhlářské práce.

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -demoliční -zemní -betonářské -tesařské -obkladačské -zednické -izolační Služby: -kontejnerová doprava