Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Fotovoltaické elektrárny na míru. Montáž, realizace FVE.

Společnost HS pro stavby s.r.o. se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. V rámci našich služeb se zaměřujeme především na výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce bytových a nebytových budov, zateplení fasád a realizace klimatizací. Samozřejmostí je poradenství v oblasti stavebních činností, záruční a pozáruční servis a také ...

Vodní elektrárna, energetika. Výroba, rozvod, dodávka: -elektřina.

Společnost FREKOMOS s.r.o. je specializovaná stavební firma s působností po celé ČR, a v zemích EU. Společnost byla založena v roce 1994 a má dceřiné společnosti na Slovensku a v Chorvatsku. Frekomos, s.r.o. je členem dánského koncernu Pankas. K naší činnosti patří především frézování vozovek - frézování asfaltových a betonových ploch. Dále ...

Výroba, dodávky, projekce, montáž, demontáž, repase, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sklady, výrobní haly, tělocvičny - haly obloukové, plátěné, laminátové, hliníkové - haly se sedlovou střechou, laminátové, hliníkové - haly nezateplené, zateplené, prosvětlené.

Firma David Koryčan se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. Realizujeme např. výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytových a komerčních komplexů, dále suché stavby (sádrokartonové podhledy, příčky a půdní vestavby) a veškeré obkladačské práce a pokládky dlažeb. Nabízíme také zhotovení strojových a štukových omítek a fasádnické ...

Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů. Zateplování budov. Rekonstrukce, opravy rodinných domů Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen.

Společnost KKS-SERVIS, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá veškerou stavební činnosti. V rámci našich služeb nabízíme především komplexní stavby, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, nebytových prostor, kanceláří a výrobních hal, včetně zpracování projektové dokumentace. Realizujeme např. stavební systémy ze sádrokartonu, tepelné ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -lepící a spárovací tmely a lišty -vany -sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnové doplňky a keramika -teplovzdušné krby a topeniště. Montáž, realizace, pokládka, položení: -obkladů, obkladač -dlažeb, dlaždič. Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra, bytových ...

Provádíme: - výstavbu rodinných domů -dřevostaveb -vypracování projektové dokumentace -stavební povolení -izolace "chytrou pěnou" Služby: -stavební dozor -poradenství.

Návrh, výstavba fotovoltaických elektráren. Poradíme Vám, jaký systém je pro Vás nejlepší. Dotace + poradenství-fotovolaické elektrárny-pro RD.bytové domy, průmyslové a komerční objekty. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. Zařídíme administrativu spojenou s vyřízením dotace i připojení k distribuční síti.

Dodávka, montáže: -střešní pláště, ploché střechy -zateplení nových budov, objektů -sanace průmyslových objektů -bytové i rodinné domy, domů -kompletní stavební práce. -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -kompletní realizace střech, spodní izolace, hydroizolace, hydroizolační stěrky. Poradenství v oboru střešních ...

Aeyven's s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, výstavbu domů, elektromontáže, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Karel Chloupek se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce domů, bytů, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Fotovoltaika. Fotovoltaické elektrány pro domácnosti. FVE pro firmy.

Fotovoltaika. Fotovoltaické elektrány pro domácnosti. FVE pro firmy.

Fotovoltaika pro rodinné a bytové domy, firmy a průmyslové objekty. E-mobilita - dobíjecí stanice, parkovací porty. Bateriové úložiště - domácí, velkokapacitní. Projekty, realizace i servis.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

TOMPOWER s.r.o. se zaměřuje na prodej fotovoltaických panelů, motnážních prvků, materiálů a na instalaci fotovoltaiky.

Stavební práce - občanské a průmyslové stavby - stavby rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytových jader ... Montáž obkladů a dlažeb - keramické, z přírodního kamene, mramoru Zateplování budov Solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce Pokrývačské práce Malířské práce Elektromontáže

Stavební práce, firma: - kompletní realizace staveb - zateplování, zateplení objektů - vnitřní a venkovní omítky - terénní úpravy - montáž-demontáž a nájem lešení - elektroinstalace - klempířské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - fasády - vnitřní omítky - demolice - přípravné práce - výkopové práce - natěračské, ...

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Stavební firma, práce: Stavba, atypické stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -rodinné domy a domky -rodinných domků a domů -dřevodomky, dřevostavby -nízkoenergetické stavby -energeticky úsporné stavby -pasivní stavby. Práce: -stavebně truhlařské konstrukce -stavebně tesařské konstrukce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Stavební práce v interiéru i exteriéru: - výškové práce - malířství, natěračství - fasády - rekonstrukce bytů a domů. Dveře: - vstupní, bezpečnostní - plastové, euro, dýha. Okna: - zárubně, parapety - dřevěné schodiště - žaluzie, markýzi - zasklívání balkónů. Potrubí: Strojní čištění potrubí a odpadů.