Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební a sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Venkovní i vnitřní omítky. Rekonstrukce domů, bytových jader. Zajistíme i demolice a odvoz suti.

Waterblasting - odstraňování VDZ a gumy pomocí vodního paprsku, drsnění povrchů vozovek. Technologie Waterblasting odstraňuje: - barvy na VDZ - hladké i profilované termoplasty a studené plasty - fólie včetně profilovaných verzí - protiskluzové vrstvy - gumu - povlak z nových betonů - olejové, benzinové i naftové skvrny - zlepšuje nebo ...

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Výstavba, prodej: - nízkoenergetické rodinné domy v obci Ludkovice.

Stavební projekce, projektování a realizace: -stavby: -občanské, bytové, průmyslové -elektrická zařízení -specializace na tranzitní ústředny -inženýrská činnost -geodetické práce -reprografické práce -poradenství. Pobočky: - Polní 21, Velké Přílepy - Újezd 390, Újezd u Val. Klobouk.

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

-Dřevovýroba -pila -stavební řezivo -pořez kmenové kulatiny -palivové dřevo -výroba pergol

Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

Stavební firma: - zateplování budovy - nátěry fasády - hydroizolace základů domu a střechy - sádrokartony a kazetové stropy - malby a nátěry - obklady a dlažby - dřevěné pergoly a přístřešky - schodiště - zámkové dlažby.

Výstavba bytových a nebytových budov. Zednictví. Obklady, dlažby.

Koupelnové studio Kompletní dodávka, prodej: - obkladů, dlažeb a sanitární techniky určené pro vybavení koupelen rodinných domů, bytů a komerčních objektů, koupelnové a sprchové baterie Rekonstrukce, realizace a návrhy koupelen

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Společnost Vlk - stavební Zlín-Březnice má více než 15 let praxe ve stavebnictví v oboru pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb. Realizuje inženýrské sítě, vodovodní a kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV. Dále se zaměřuje na základové desky, zpevněné plochy - chodníky, komunikace. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Rekonstrukce celého bytu. Instalatérské práce.

Stavební firma, stavební práce, stavba, výstavba, rekonstrukce: -pozemní a inženýrské stavby, mosty -rodinné domy -půdní vestavby, nástavby -bytová jádra -koupelny. Práce: -zateplování fasád. Kontejnerová doprava AVIA-písek, štěrk v okrese Zlínský kraj Truhlářská, stolařská zakázková výroba: -lamino, dýha, masiv -euro okna, ...

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Solární sady pro rodinné domy i firemní objekty. Řešení snížení nákladů na provoz domu. Vyřízení žádosti o dotace na solární panely.

Zateplení bytových domů a rodinných domů - realizace fasády.

Stavby na klíč: - průmyslové - obchodní - občanské - vodohospodářské - ekologické. Opravy a úpravy vodních toků. Rekultivace skládek.

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Sklad stavebního materiálu. Maloobchod, prodej: -interiérové stavební komponenty pro suché stavby -sádrokartony KNAUF: -stropní podhledové systémy, podhledy -stěnové systémy -podlahové systémy -předsazené stěny -suché omítky -speciální systémy s vysokou protipožární odolností -suché maltové směsi KNAUF PSS*: ...