Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Projekty, dodávky: - bezpečnostní kamerové systémy, EPS a ESZ. Provádíme: - průmyslové a domovní slaboproudé elektroinstalace včetně projektů a revize.

Montáž, údržba: -elektroinstalace.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Služby: - revize silnoproudých i slaboproudých zařízení - projekce elektrických rozvodů.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

ROTAS - Montáže, opravy a revize: -elektrické zařízení do 1000 V-NN revize a odstraňování závad bez SNV do 1000V. -hromosvody. Školení a zkoušky z vyhlášky 50/82 Sb.

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - autodoprava sypkých materiálů - elektroinstalace - revize elektro - topenářství - vodoinstalace - zámečnictví.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

V Benešově, Vlašimi a okolí provádíme silnoproudové a slaboproudé elektromontáže, hromosvody, elektro revize, telefony, sítě, zabezpečovací signalizace, elektrické vytápění, přípojky. Zemní práce mini rypadlem, výkopy pro kabely.

Služby: - elektromontážní práce - instalace a revize hromosvodů.

Práce: -oprava a instalace domovních rozvodů -montáž, oprava a údržba elektrických zařízení -kontrola elektrických spotřebičů -zajištění revizí elektrických zařízení.

Revize a montář el.instalace.

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytu, domů, bytovýho jádra - hrubá stavba domu - stříkané sádrové omítky, dlažby, obklady, komíny - zateplení fasád - elektroinstalace - projektová dokumentace.