Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Montáže, opravy a revize elektrických zařízení.

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - opravy elektrospotřebičů do 230V Úklidové služby: - automobily - byty - podniky Prodej a servis: - čistící stroje Kärcher

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační - montáž a revize hromosvodů (bleskosvodů) - montáž, instalace zabezpečovacích systémů.

Výroba: - rozvaděče vysokého a nízkého napětí - blokové transformovny. Provádí: - projekce elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Elektromontáže: -průmyslové a domovní -přípojky NN** -veřejné osvětlení. Revize: -elektro. Prodej: -elektroinstalační materiál.

Činnost: - elektroinstalační práce

Elektroinstalace. Opravy: -elektrické stroje a přístroje domácí spotřebiče. Revize: -přenosné spotřebiče -elektrické nářadí. Zajišťujeme opravy elektrokotlů Protherm a Thermont.

Montáže: - elektrické instalace, revize NN**, VN** .

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Elektromontáže. Práce: -revize elektrických zařízení, hromosvodu VN, NN. -opravy, revize veřejného osvětlení. Práce: -zemní, výkopové. -bourací. Zámečnictví. Autodoprava. Práce: -montážní plošinou MP 13. -jeřábnické AD 080. Další provozovna: Zbraslavice, tel: 606 906 809

Práce: - zámečnické - elektrikářské - instalatérské.

Provádíme: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody. Prodej RC modelů a příslušenství.

Obchodně inženýrské služby. Výroba, servis: -automatizační technika -rozvaděče. Elektromontáže.

Elektroinstalační práce. Elektromontáže a elektroinstalace - průmyslové, domovní, venkovní - NN, VN, rozvaděče NN, veřejné osvětlení, montáže.

Kompletní dodávky: -elektromontážní práce -slaboproud, silnoproud -revize elektrické zařízení, spotřebiče -hromosvody.

Opravy, údržba a revize elektroinstalací. Servis elektrokotlů Protherm a zabezpečovacích zařízení.

Projekty, revize, servis, montáž: - elektro.

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Práce: - instalatérské - topenářské - elektroinstalatérské.