Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Provádění stavebních, zednických, elektroinstalačních a instalatérských prací, dodávky rd na klíč, rekonstrukce objektů a staveb.

Elektromontáže NN**. Hromosvody včetně revizí.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Práce: - elektromontážní.

Zabýváme se dodávkami a výstavbou elektráren z obnovitelných zdrojů energie pro domácnosti i firmy. Provádíme projekci a realizace elektrozařízení a elektroinstalací. Realizujeme přestavby a rekonstrukce elektrických zařízení NN i VN.

Služby, montáž: -komunikační prostředky -informační technologie. -bezdrátová technologie na klíč.

Opravy, montáž, revize: -hromosvody.

Práce, služby: -elektromontáže -elektroinstalace

NONSTOP opravy poruch. Elektroinstalace. Elektromontážní práce.

Tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, výchozí revize: -elektroinstalace -měření a regulace. Opravy: -energetické stroje a zařízení. Montáž: -průmyslové stroje a zařízení. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -haly -střešní a obvodové opláštění -polykarbonátové světlíky -atypické ocelové konstrukce -NEREZ KONSTRUKCE, ...

Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Naše služby: - sádrokartony, půdní vestavby - zateplování fasád - rekonstrukce domú a bytů - elektroinstalace.

Služby: - elektroinstalace - podlahářství

Stavební firma. Práce: - zednické - obkladačské - tesařské - malířské - vodoinstalatérské - elektrikářské.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Montáž, opravy, revize¨: - elektrická zařízení. Projektové práce: - elektro.

Projekce: - elektro - elektrické zařízení - elektrické sítě. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: - elektrické stroje a přístroje.

Středočeská energetická, a.s. -Smluvní obchodní kancelář AZ Elektrostav, a.s. NYMBURK: -poruchy po pracovní době:325512698. -obchodní služebna:325515374. -vodní elektrárna:325512674. LYSÁ NAD LABEM: -obvodová služebna:325561044. -provozní služebna:325552747. -obchodní služebna:325552748. MILOVICE: ...

Provádíme: - elektroinstalační práce - hromosvody, EPS, EZS.