Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace

Služby: -veškeré elektroinstalační práce.

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Energie ze slunce. Výroba, projekce, prodej, montáž, servis: -horkovzdušný sluneční kolektor SANY -sluneční kolektory -solární kolektory -fotovoltaické moduly -tepelná čerpadla -ohřev teplé užitkové vody -ohřevy bazénů -vytápění domů (objektů) -výroba elektrické energie -dvanáctivoltové (12V) spotřebiče na energii ze slunce a ...

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Kompletní elektrikářské práce. Montáže, opravy: -elektroinstalace.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Práce: -elektromontážní NN**, VN** -zemní. Měření, regulace, projekce, revize: -elektro. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -hromosvody.

Činnost: - projektování elektrických zařízení

Revize: -elektrozařízení -hromosvody. Údržba a opravy: -elektrická zařízení. Služby: -nastřelování hřebů do betonu -přihlášky na elektroměry.

- elektrikář - prodej, servis, montáž, revize - domácí spotřebiče.

Provádění a rekonstrukce - elektroinstalace rodinných domů, interiérů, obchodů a dílen. Montáž bojlerů, topení a sporáků včetně revize.

Elektromontáže a elektroinstalace pro byty, domy a objekty k podnikání. Zavádíme elektrické vytápění, přímotopné i akumulační. Dále zavádíme elektronické zabezpečovací systémy, domácí telefony, TV i SAT. Revize elektro a zednické dokončovací práce.

Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -elektromontáže -elektroinstalace -zemní práce

Služby ve stavebnictví. Kompletní přestavba bytových jader. Stavební práce. Instalatérské práce. Zednictví. Elektro.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - elektroinstalační - instalatérské.

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Elektroinstalace. Elektromontážní práce: - silnoproud - hromosvody - rodinné domy, byty - průmyslové elektroinstalace.

Služby: - elektroinstalační práce.