Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Projekce, revize: - elektro.

Elektro Linart nabízí služby jako revize elektro i školení elektro. Elektroinstalace zajišťujeme v lokalitě Praha, Kolín, Střední Čechy. Děláme elektroinstalace bytů, elektroinstalace domů, elektroinstalace hal apod. Dodáváme a montujeme topné kabely a topné infrapanely

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Práce: -elektroinstalace -servis.

Výroba: -elektrických motorů -generátorů -transformátorů Elektromontáže.

Elektroinstalační práce - záručního a pozáručního elektroservisu Opravy: - elektrospotřebiče.

Služby. - elektroinstlace - kovovýroba - elektronické zabezpečení budov - vytápění

Oprava, údržba, montáž, revize: - elektrozařízení. Služby: - elektroinstalace - elektromontáže.

Prodej elektroprůmyslové zboží: -pro domácnost -dílnu -zahradu -hobby.

Služby: -elektromontážní práce -rekonstrukce elektrozařízení -výroba rozvaděčů NN** -revize -projekty.

Oprava, servis: -elektro. -počítačové sítě. -satelity. -televizní antény.

Činnost: -komplexní řešení automatizace a regulace průmyslových a výrobních procesů -projekce a dodávka systémové elektroinstalace budov a objektů.

Služby: -projektování elektrických zařízení pro: -objekty skupiny A, B do 1000 V -hromosvody -bytové a průmyslové instalace -zpracování projektové dokumentace v digitální i ruční formě -stanovování protokolů o vnějších vlivech -poradenství k elektrickým instalacím -výběr prvků, zařízení a svítidel dle množství aktualizovaných ...

Výroba, oprava, instalace: -elektrické stroje a přístroje -zkoušky elektrických zařízení. Práce, služby: -elektromontáže -elektroinstalace

Výroba - rozvaděče Revize - elektrická zařízení

Servis, opava: - plyn - elektro - pneu.

Montáže, revize, projekce: -silnoproudé rozvody -osvětlení -elektrické vytápění -hromosvody -elektrické pracovní stroje -elektroinstalace -slaboproudá instalace: -domácí telefon, zabezpečovací zařízení -servisní činnost.

Činnost: -elektrikářské práce, -elektromontážní práce, -montáže stupaček, -rekonstrukce domovních telefonů.

Firma zaměřující se na montáže a revize silnoproudu i slaboproudu.

Rostlinná výroba. Měření a regulace. Elektrikářské práce.

Zámečnictví a elektroinstalace. Oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.