Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost: - regulace a úspory tepla - podlahové vytápění - projekce MaR - opravy, rekonstrukce a servis výměníkových stanic - parní výměníky - bezkanálové rozvody tepla a teplé vody - tepelná čerpadla.

Služby: - velkoobchodní i maloobchodní prodej stavebnin - veškeré zemní práce a výkopové práce - nákladní automobilová mezinárodní a vnitrostátní doprava - pila - výroba řeziva.

Truhlářská výroba: - kuchyně - vestavěné skříně.

Naše společnost Josef Bártl, sídlící v okrese České Budějovice, se specializuje na stavební činnosti jako jsou zemní práce, bourací práce, demolice staveb bouracím kladivem a výstavbu inženýrských sítí. Naše činnost: - zemní práce - bourací práce - demolice bouracím kladivem - inženýrské sítě Sídlíme v obci Dívčice na ulici ...

Geodetické a kartografické práce: - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení vlastnických hranic pozemků (vytyčovací náčrt, protokol o vytyčení) - vytyčení stavby - zaměření inženýrských sítí - polohopis, výškopis pro projekt - zaměření skutečného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovení tematických map.

Naše firma Jaroslav Vacek sídlící v Táboře Vám nabízí veškeré výškové práce, a to nátěry a mytí budov a dále opravy a montáž konstrukcí a fasád horolezeckou technikou. Služby: - nátěry a mytí budov - opravy a montáž konstrukcí - fasádní práce - využití horolezecké techniky Sídlíme v Táboře na ulici Moskevská 2717.

Firma poskytuje běžné služby v elektrotechnice od roku 1993. Zaměřuje se zejména na opravy elektroniky a na automatizační techniku.

Firma Roman Škvára provádí zednické práce, rekonstrukce bytových jader, půdních vestaveb, montáž sádrokartonových systémů, malířské práce a další práce.

Truhlářství, výroba: - stoly - židle - kuchyně - knihovny - dveře

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Služby: Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž střešních oken Dodávka materiálů Nadstandardní záruky

Frézování - soustružnické práce Strojírenská výroba - ozubená kola - stroje PRO zpracování bioodpadů Kovodílna

Všem kteří mají rádi kvalitně odvedenou ruční práci a kvalitní přírodní materiály, především pak přírodní kámen, firma Kamenictví Vondrášek nabízí různé druhy kamenických prací oprava a výroba kamenných pomníků, včetně montáže oprava a čištění kamenných uměleckých děl (sochy, kašny.) čištění a pískování kamenných schodů a soklů prodej ...

Nabízíme komplexní geodetické práce: zaměření budov ke kolaudaci, věcná břemena, rozdělení pozemků, vytyčování hranic pozemků, mapové podklady pro projekty, zaměření inženýrských sítí, dokumentace skutečného provedení stavby. Poskytujeme poradenství v oboru katastru nemovitostí. Kromě okresu Strakonice působíme i v jižních, západních a ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - okna, dveře

Služby: - dodatečné zateplení oken pomocí izolačního dvojskla, plastových rámů a BET systému

Oprava, servis: - plynové kotle - plynařské práce.

Veškeré zednické práce. Montáž a pronájem lešení.

Provádíme veškeré stavební a jiné práce. Provádíme suché stavby, betony, omítky. Dale výkopové práce.

Společnost Vladimír Slipka provádí veškeré zemní práce stavebním strojem JCB - 3CX. Zajistíme výkopy základů, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů, zahrnovací práce a také výstavbu zpevněných ploch. Sídlíme ve městě Lišov nedaleko Českých Budějovic. Provádíme tyto práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - rovnání, svahování ...

Zednické práce: - fasády - koupelny a sociální zařízení - půdní vestavby - hrubé stavby - nebytová výstavby - rodinné domy - přestavby a přístavby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - rekonstrukce panelových domů - rekonstrukce rodinných domů.

Společnost KAMLACH & spol.s r.o sídlící v Českém Krumlově provádí tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Zaměřujeme se na realizaci nových střech, rekonstrukci a opravy starších střech. Dodáváme střešní krytiny značek BRAMAC, TONDACH, KM BETA, CEMBRIT. Činnost: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské ...

Společnost SBS DŘEVOSTAVBY, s.r.o se zabývá projekcí a realizací dřevostaveb.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.