Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnictví, zakázková kovovýroba. Výroba, prodej, e-shop - vrata, ploty, brány.

Geodetická a projekční činnost - projektování pozemkových úprav - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - zateplování - zednické práce - půdní vestavby - zemní práce.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Činnost - elektroinstalace - elektromontáže - elektronické zabezpečovací systémy - hromosvody - kamerové systémy.

Truhlářství, výroba: - postele - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře, okna

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - schodiště

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - montáž solárních systémů - revize

Služby-řemeslo: -elektroinstalace všeho druhu včetně hromosvodů -podlahové vytápění -necentrální ohřev vody -ochrana potrubí před zamrznutím -stmívání a regulace osvětlení -kompletní řešení elektrické instalace a kabelových rozvodů v interiérech.

Od roku 2012-13 se specializujeme na řemeslné práce ve výškách a hloubkách za pomoci horolezeckých technik. Naším centrem jsou jižní čechy, v současné době však působíme na základě dohody o sdružení živnostníků po celé ČR. NABÍZÍME KOMPLEXNÍ HOROLEZECKÉ PRÁCE: Čištění střech a fasád, čištění okapů, montáže horolezeckou technikou, zednické práce ...

podlahářské prace.vinylove podlahy, pvc, koberce.i plovoucí podlahy.do bytových i komerčních prostor

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské

Truhlářství, výroba: - nábytek

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce, služby: - topenářské - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen - výměna kotlů a bojlerů

Činnost: - truhlářství

Činnost - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavby na klíč - podlahářské práce - pokrývačské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - skříně.

Stavební činnost - zemní práce - demoliční práce - výstavba a odbahňování rybníků - úpravy a revitalizace toků. Nákladní doprava - přeprava dřeva.

Půjčovna podlahových brusek - podlahové a ruční brusky. Služby - malířské a natěračské práce - lakování a nátěry oken a dveří - tmelení podlah.