Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Montáž, oprava, údržba, rekonstrukce: -elektromontáže -vysoké napětí VN, VVN -nízké napětí NN -výstavba a rekonstrukce trafostanice -revize elektrická zařízení -zemní a výkopové práce -projekční, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonstrukce veřejného osvětlení -prodej kabelů a elektromateriálu: -elektroinstalační ...

Truhlářství, stolařství, podlahářství. Výroba -dřevěná okna (okno, okna) -balkonové dveře v provedení EURO IV 68. Nově i výměna. Pro novostavby i rodinné domy a panelové zástavby.

Nákladní autodoprava. Práce autojeřáby 7t a 20t, přeprava sklápěčková, kontejnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-vše vozidla (automobily) TATRA s možností připojení přívěsů. Zemní výkopové práce JCB.

Služby: -vyznačení budovy v katastru nemovitostí -rozdělení pozemku -změna hranice pozemku -vyznačení věcného břemene -vyhotovení ověřených kopií prvopisu geometrických plánů.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Činnost: - klempířství - pokrývačství - tesařství - stavby a rekonstrukce sedlových a rovných střech, výměny střešní krytiny

Obkladačské práce. Drobné zednické práce.

Pokrývačství, tesařství.

Pokrývačství, tesařství. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Pokrývačství, tesařství, klempířství.

Zámečnické a kovářské práce. Vyrábíme kovové altány, brány, ploty, mříže a markýzy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Truhlářské práce. Výroba: -obývací stěny -skříně -rustikální nábytek -kuchyňské linky -interiéry vinoték a sklepů -schodiště

Práce: -izolační -obkladačské -podlahářské Stavba, výstavba: -ploty -krby

Práce, revize: -elektroinstalační Oprava, rekonstrukce: -obráběcí stroje -obuvnické stroje

Práce: -pokládka průmyslových podlah

Nerezové zábradlí -zakázková výroba schodišť, schodnic, nerezového zábradlí z kvalitní nerez oceli -skleněné výplně, dřevěná madla, nerezové točité schodiště, spirálové nebo lomené nerezové schodiště a další nejen nerezové výrobky. Hliníkové zábradlí z komponentů a další výrobky z hliníku. Svářecí práce metodami MMA, MIG/ MAG, TIG.