Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: -měření a regulace technologických celků -průmyslové a domovní elektroinstalace -montáž a opravy kabelových vedení (NN, VN) -výroba rozvaděčů -výchozí a periodické elektrorevize -vypracování projektové dokumentace.

Služby: -speciální práce v oblasti průzkumu, těžby a využívání zemního plynu, ropy a termálních vod -Inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum -speciální práce ve velkých hloubkách 500m a více, při vysokém tlaku a vysoké teplotě, speciální vybavení : -karotáž -perforace -cementace -testerování -intenzifikace ...

Zeměměřické práce: -geodetické práce -polohopisná a výškopisná měření nemovitosti -geometrické plány -měření GIS. Znalec z oboru geodézie a kartografie. ISO 9001.

Provádí: -sklenářské práce, sklenářství -řezání, montáž, polykarbonáty.

Naše stavební společnost se zabývá montáží a prodejem materiálu pro suchou výstavbu. Prodej, dodávka a montáž: -kompletní sádrokartonové systémy RIGIPS, KNAUF -střešní okno, okna VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerální a kazetové podhledy THERMATEX, DONN včetně osvětlení -tepelné a zvukové izolace KNAUF, INSULATION -difuzní a ...

Fotovoltaické elektrárny, slaboproudé a silnoproudé instalace. Revize, projekty, montáž a dodávky elektrických zařízení. Kompletní dodávky na klíč, záruční a pozáruční servis.

Služby: - zateplování - izolace

Nabízím malířské, natěračské, tapetářské a zednické práce.

Zabývám se výstavbou bytových a nebytových budov.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím kompletní zednické a malířské práce.

Zabýváme se montáží sádrokartonových podhledů, příček a podobně.

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Nabízím zednické práce jako jsou zateplení fasád, vnitřní i venkovní fasády, rekonstrukce bytových jader, opravy oken a podobně. Zednickou činnost provozuji v oblasti Jihomoravského kraje.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Nabízíme ruční opracování přírodního i umělého kamene, kvalitní ruční kamenické práce.

Stavební společnost: -výstavba, rekonstrukce, opravy -rodinný dům, rodinné domy, RD na klíč -živnostenský, živnostenské domy -stavební a bourací práce -podkroví ze sádrokartonu, sádrokartony -minerální kazetové podhledy -interiéry, interiérů -podhledy, příčky, oblouky, klenby, bytová jádra -tesařské, pokrývačské, klempířské ...

Dodávka a montáž sádrokartonových systémů, suchých staveb a střešních oken.

Práce: -obkladačské -zednické -podlahářské -rekonstrukce

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Slaboproudé rozvody: -elektronické, mechanické zabezpečení objektů, požární signalizace, kamerové systémy. Výstavba inženýrských sítí: -metalické telekomunikační sítě -pověření ČTÚ -pokládka trubek pro optické kabely -plynofikace obcí -vodovody a kanalizace -kabelové rozvody a přípojky NN -veřejné osvětlení ...