Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Práce, vekoobchod, maloobchod: - instalatérské, - topenářské, - vodoinstalatérské.

Veškeré podlahářské práce od vyrovnání podlah až po renovaci parket, dodáváme veškeré materiály za přijatelné ceny.

Plynoinstalační práce Montáže solárních systémů Topenářské práce Kompletní realizace koupelen.

Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě.

Malířské a natěračské práce.

Zateplení, fasády. Obkladačské práce Stavební práce - rekonstrukce - rodinné domy na klíč (od základů, po střechu a nastěhování).

Plynoinstalační, topernářsk, vodoinstalační práce.

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Zednictví. -obkladačské práce -stavby na klíč -stavební a zednické práce.

Služby: Servis čerpacích stanic: - vizuální kontroly nádrží - těsnostní zkoušky nádrží - ultrazvukové měření stěn nádrží - čištění nádrží od ropných produktů - opravy nádrží a rozvodných potrubí - montáž a servis signalizace proti přeplnění nádrží - kontroly technologických zařízení nádrží a neprůbojných pojistek Servis jímek a ...

Stavební společnost: -stavební práce všeho druhu -zpevněné plochy -komunikace a chodníky -fasádní zateplovací systém BEK -opravy a rekonstrukce objektů -bednění a montáž monolitických stropních konstrukcí - systém PERI -monolitické stropní kontrukce -rodinné, bytové domy -rodinný, bytový dům, RD -půdní vestavby, vestavba ...

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Montážní, stavební, údržbové a úklidové práce na laně na těžce přístupných místech. Rozmanité výškové práce, včetně odborných řemeslných prací.

Stavební firma: -poradenské služby -stavební dozor -projektová činnost -rozpočtování staveb -výstavba, nástavba rodinných domů -pokrývačské a klempířské práce -zámkové dlažby -zateplovací systemy a dekorativní omítky.

Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba - kuchyně - okna - vchodové a interiérové dveře - nábytek - kuchyně.

Výroba, prodej: -třívrstvá lepená deska z masivu -biodeska, biodesky, spárovka, spárovky -nábytková dvířka z třívrstvé lepené desky -dveře z třívrstvé lepené desky. Interiéry: -zákaznická výroba -schodiště -kuchyně a jídelny -koupelny, předsíně -obývací a dětské pokoje, pracovny -vestavné skříně -ostatní interiéry.

Prodej, dělení, rovnání: -hutní materiál -ocel -tažená průměr 4-14 mm délka 100-3000 mm -plochá -žebírková. Kovovýroba, zámečnictví: -svařování -lisování -ohýbání. Kovářství. Výrobce teplého distančního profilu Cr PLUS-pro výrobu zdvojených skel (skla, sklo) do oken.