Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. je rodinná firma s dlouholetou tradicí, která se hlavně zabývá kopáním studní. Realizace trvá jeden den a studny kopeme až do hloubky 11 metrů. Dále také provádíme výstavbu vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek. Mezi naše služby také patří vyřízení stavebního povolením, které je potřeba pro studnu i jímku a ...
Oldřich Přecechtěl
Firma Oldřich Přecechtěl z okresu Prostějov se zabývá kompletní renovací koupelnových van využitím kvalitních akrylátových vložek, které se jednoduchým způsobem umisťují do původních litinových nebo plechových van. Vyměření vany je zcela bezplatné a nezávazné. Přijedeme, naměříme, vysvětlíme a potom se teprve rozhodnete, zda-li naši službu ...
Interiéry Tromex se zabývají návrhem a realizací interiérů. Provádí truhlářské a čalounické práce. Dodávka a realizace italských keramických obkladů a dlažeb.

Firma navrhuje a realizuje inteligentní domy a automatizační technologie. Zajištění chytré elektroinstalace

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti elektroinstalací a elektromontáží, jak pro soukromé klienty, tak i pro firmy. Naše služby jsou založeny na dlouholetých zkušenostech, odbornosti a individuálním přístupu k potřebám každého zákazníka. Nabízíme širokou škálu služeb včetně elektroinstalací a elektromontáží (silnoproud a slaboproud), instalace ...

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnická výroba - povrchové úpravy

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Společnost UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouce se specializuje na stropní chlazení a topení, podlahové a stěnové vytápění.

Firma zajišťuje efektivní, účinnou a dlouhodobou sanaci zdiva.

Firma OCHRANA - DŘEVA s.r.o. provádí impregnace a chemické ošetření dřeva, likvidace dřevokazného hmyzu dřevokazných hub a plísní, mravenců, tesařské práce, rekonstrukce dřevěných konstrukcí střech, srubů a roubenek a jiné.

Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - solární systémy - tepelná čerpadla

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Společnost ESB mont s.r.o. se specializují na silnoproudé a slaboproudé rozvody pro byty a průmyslové, administrativní i zemědělské stavby.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Společnost PK TEK, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti realizace tepelných čerpadel, klimatizací, elektroinstalace a rekuperace vzduchu.

Výkopové práce. Kontejnerová i nákladní doprava.

PROFI ELECTRO se pyšní dlouholetými zkušenostmi a osobním přístupem ke každé zakázce. Jejich tým odborníků vám rád pomůže zajistit funkční a bezpečnou elektroinstalaci ve vašem domě.

Společnost ZEMECH RP, s.r.o. provádí výkopové a zemní práce, inženýrské sítě, kanalizace a odpady, zemní protlaky a další činnosti v této oblasti.

PILA Petrov KN s.r.o. má širokou paletu činností. Vyrábí a prodává dřevo, palivové dřevo, nakupuje a prodává dřevní hmotu, tuhá paliva a topné oleje. Provádí truhlářské a stolařské práce: dveře, schody, židle, vestavěné skříně, kuchyně, kancelářský nábytek, zahradní domky, pergoly, přístřešky, garážová stání, okna, dveře, ploty, nábytek, bytové ...

A&S - střechy: - střechy na klíč - tesařské práce - pokrývačství - pokládka všech typů krytin - klempířské práce - vše včetně dodávky materiálu - mezikrokevní, nadkrokevní izolace.