Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské

Řemesla, služby, opravy, servis, montáž, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - výškové práce Montáž, rekonstrukce, revize - hromosvody

Řemesla, služby - vrtání studní - prohlubování studní

Řemesla, služby - truhlářská výroba Výroba - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Revize a čištění komínů: - kontroly komínovou kamerou - měření emisí.

Geodetické a zeměměřičské práce: - účelové mapy - zaměření skutečného provedení stavby vč. inž. sití dle směrnic RWE, ČEZ, O2 ap. - práce v katastru nemovitostí - vytyčování pozemků - geometrické plány - vklad do KN, smlouvy ap.

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a izolatérské práce. Montáž veškerých střešních krytin například Bramac, Tondach, KB Blok a jiné. Montáž střešních oken Velux, Roto a další. Montujeme také klempířské prvky, okapy, svody, parapety.

Elektroinstalační práce, opravy instalací nízkého napětí. Revizní činnost v oboru elektro montáže a revize hromosvodů. Přihlášky k odběru montáž tepelný čerpadel a elektrického vytápění.

Výroba rozvaděčů. Měřící a regulační technika. Zámečnická výroba. Fólopísmo. Elektromontáže. Prodej: -elektromateriál.

Služby: -malířské, lakýrnické a natěračské práce v interiéru a exteriéru objektů -lakujeme a natíráme okna, dveře, zábradlí, fasády, střechy, okapy, svody, konstrukce, sila, jímky, potrubí, mosty, energomosty, jeřáby -provádíme protipožární nátěry -výškové práce pomocí horolezecké techniky -přípravné a dokončovací stavební ...

Práce: -zateplování fasád -sádrokartonářské -výškové -obkladačské -rekonstrukce

Autojeřábnické práce. Pronájem, půjčovna: -autojeřáby -zdvihací technika

Práce: -plynoinstalační. -topenářské. -vodoinstalační.

Projekce, práce, revize: -elektroinstalace. -elektroinstalatérské. Montáž: -podlahové vytápění. -centrální vysavače. -elektronické zabezpečovací signalizace.

Práce: -pokrývačské, klempířské. -tesařské. -výstavba pergol.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -rekonstrukce bytových jader. -výstavba rodinných domů.

Prodej - průmyslové podlahy Výroba - lité podlahy Montáž - lité podlahy Výroba a montáž - epoxidové stěrky

Prodej a montáž - plastová okna a dveře -výstavba RD, pasivních domů, měření blover testem 0, 11 -NZÚ zateplení objektu -sádrokartony -veškeré zednické práce

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Rekonstukce, opravy plochých střech: -vodotěsné izolace plochých střech -tepelné izolace plochých střech -izolace základových desek, izolace proti radonu -klempířské, natěračské, hromosvodářské práce -zednické práce -obklady výtahových nástaveb.

Práce: -elektroinstalační -opravy instalací nízkého napětí -revizní činnost v oboru elektro -montáže a revize hromosvodů -poradenská činnost. Zajištění dodávek: -rozvaděče nízkého napětí -elektromontážní materiál.