Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

Práce: -stavební -zemní -demolice -pomocné stavební práce -pronájem strojů.

Stavební činnost. Obchodní činnost ve stavebnictví. Sanace staveb, podřezávání zdiva.

Stavební firma: -stavební práce, zateplování fasád -sádrokartonářské práce -vnitřní dekorační omítky -sanační omítky -prodej materiálů CAPAROL -tónovací zařízení CAPAMIX -míchání barevných fasádních i vnitřních barev na počkání v 900 odstínech. Autorizovaný prodejce.

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Malířské lakýrnické natěračské a tapetářské práce.

Elektroinstalace: -slaboproudá elektroinstalace -silnoproudá elektroinstalace -EZS, EPS, RQM, STA -hromosvody -revize -telefonní rozvody -projekty -údržba -montáž slabo i silnoproudých rozvodů a přípojek.

Průzkumy staveb. Návrh a projekty sanací budov. Statické posudky včetně statického zabezpečení budov. Komplexní sanace vlhkého zdiva: -chemické injektáže proti tlakové vodě -podřezáváním včetně sanačních omítek, vzduchoizolační systémy, vodotěsné izolace. Sanace železobetonových konstrukcí. Izolace spodní stavby -asfaltové pásy ...

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Montáže obkladů a dlažeb Zateplení budov Rekonstrukce bytových jader RD na klíč

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

KABELOVÁ TELEKOMUNIKAČNÍ AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKA, ELEKTROTECHNIKA, STAVBY, URČENÁ TECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ, PARTNER SŽDC, ČD, ČEZ, TELEFONICA O2, Správců telekomunikačních a datových sítí, soukromých provozovatelů sítí, drah, vleček, dopravních podniků. Projekty a stavby v dopravě včetně stavebních povolení a veškerých inženýrských činností, ...

Hydroizolace. Stavební práce. Generální opravy. Protipožární a průmyslové nátěry. Výškové a speciální práce.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - revize.

Sklenářství: -izolační dvojskla všech druhů -profilit (kopilit) -fazetování -velkoobchod s plochým sklem -veškerý sortiment AGC -sklenářské práce, broušení, vrtání -zasklívání výloh -polykarbonáty -tmely, silikony, oboustranné pásky

Stavební práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zateplování budov. Půjčovna: - stavební stroje.

Montáž, revize, servis: -připojování plynovodů -plynové spotřebiče -výměna spotřebičů -montáž vody a kanalizace -topení.

Kompletní zeměměřická činnost. Tvorba účelových map. Zaměřování inženýrských sítí. Tvorba digitální tématické mapy v systému MICROSTATION. Prodej geodetických potřeb a měřických pomůcek. Barevné skenování do formátu A3. Barevné kopírování do formátu A3. Projektování a tvorba komplexních pozemkových úprav. Digitalizace map. Geometrické ...

Výroba a montáž: - vestavěné skříně (truhlářské práce). Zasklívání lodžií. Montáž: -žaluzie -shrnovací dveře. Pokládka plovoucích podlah.