Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Bytové doplňky na zakázku. Renovace. Dveře-zárubně: -nové dveře a zárubně -renovace dveří i zárubní. Kuchyně: -renovace kuchyňských linek -nová čelní dvířka na míru -vlastní výroba a montáž. Schody: -renovace schodů -vlastní výroba a montáž -laminátové i dřevěné.

Stavby a rekonstrukce budov, sklepů, propustků a opěrných zdí. Kamenické práce s přírodním kamenem- dlažby, obklady, fasády. Dláždění přírodním kamenem.

Revize elektrických zařízení, strojů, hromosvodů, elektrických spotřebičů, analýza elektrických sítí, měření intenzity osvětlení a porevizní opravy.

Prodej a realizace - pokládka veškerých podlahových krytin v bytových i komerčních objektech .

Naše společnost se zabývá inteligentními elektroinstalacemi a elektro službami (kamerové a zabezpečovací systémy, anténní a satelitní technika, videotelefony, docházkové systémy, zvonky, aj.)

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

Práce: -instalatérské -topenářské.

Služby: -geometrické plány -vytyčování hranic, staveb -mapovací práce -podklady pro projekty -inženýrské sítě.

Veškeré zemní práce pomocí traktorbagru - nakladače CAT 432E, základy na rodinné domy, přípojky, terénní úpravy, různé výkopy.Cena za práci 1hod./Kč 700, -.

Stavební dokončovací práce Betonové a epoxidové podlahy Litá anhydritové podlahy Opravy podlah Zámková dlažba Obklady, dlažby

Malířské, lakýrnické a dokončovací stavební práce. Malování a tapetování pokojů, malování fasád. Dekorativní nátěry a speciální malířské techniky.

Chystáte se k rekonstrukci bytu či domu? Pomůžeme, poradíme, realizujeme! Naše firma Vám nabízí kompletní rekonstrukce bytů, domů, bytových jader, interiérů. Koupelny, kuchyně, bytová jádra, obývací pokoje, nábytek. Nabízíme řešení interiérů na míru. Poskytujeme práce instalatérské, stavební, elektrikářské, podlahářské. Obklady, dlažby, ...

Stavební firma. Stavební práce: -sanace -hydroizolace -injektáž.

Práce: -sklenářské -obkladačské -zednické. Stavební firma: -veškerá činnost -fasády -půdní vestavby -stavby na klíč -rekonstrukce

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby

Hledáte někoho z okolí Plzně, kdo se postará o Vaši elektroinstalaci, hromosvod či veřejné osvětlení? Obraťte se na nás! Zabezpečujeme elektroinstalace, montáž hromosvodů, elektrorevize. V naší půjčovně nabízíme pronájem montážní plošiny až do výšky 16 m. Zaručujeme Vám profesionalitu, spolehlivost a kvalitu odvedené práce.

MONTÁŽ A DODÁVKA DO VŠECH DRUHŮ OBJEKTŮ KOMPLETNÍCH SLABOPROUDÝCH A SILNOPROUDÝCH ROZVODŮ A ZAŘÍZENÍ. ANTÉNY: - televizní - satelitní - společné televizní antény se satelitním rozvodem - měření kvality signálu. TELEFONY: - telekomunikační zařízení-pobočkové ústředny - domácí telefony+tabla (zvonky) - domácí ...

Zednické a malířské práce: -opravy omítek, obkladů, zdiva -zárubně, okna -bourací práce -opravy bytů -malování bytů, kanceláří -malování sklepů. Hodinový manžel.

Malířské a lakýrnické práce: -nátěry fasád, hal, domů, plochých střech, podlah, oken, dveří -malby místností, kanceláří -malování schodišť a chodeb.

Montáže sádrokartonů v regionu Plzeňského a Středočeského kraje. Realizace půdních vestaveb na klíč, rekonstrukce bytů a bytových jader, montáže kazetových minerálních podhledů.

Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru -vestavěné skříně -vestavěné spotřebiče -provedení lamino, masiv, folie -realizace od návrhu až po vyměření ve vaší domácnosti.

Práce: -instalatérství -topení -voda -kanalizace -rekonstrukce koupelen -výměna kotlů -plyn -podlahové topení -tepelná čerpadla.

Služby: -revize vyhrazených plynových spotřebičů -kotle -pece -spotřebiče do 50kW -plynovody -odborné prohlídky nízkotlakých kotelendle vyhlášky 91/92Sb -školení a zkoušky obsluh plynových zařízení.