Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -výškové montážní práce -manipulace břemen pomocí autojeřábů AD -převoz materiálu automobily s hydraulickou rukou.

Práce: -zednické a obkladačské -instalatérské -topenářské -rekonstrukce koupelen.

Obkladačské práce, zednické a stavební práce: -obchodní centra -administrativní budovy -hotely -bazény -fasády budov. Renovace: -rodinné domy -bytová jádra, koupelny. Dodávky na klíč: -obklady a dlažby -plovoucí podlahy, koberce -plastová okna, sádrokartonové konstrukce -elektroinstalace, osvětlení, vodoinstalace, rozvody ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka, renovace: -plovoucí podlahy -podlahové krytiny -parkety -laky, tmely, lišty -doplňky. Půjčovna brusek na podlahy.

Podlahářské práce: -pokládka a opravy všech druhů dřevěných podlah -broušení a lakování.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -kompletní řešení střešních plášťů včetně montáže -střešní okna -veškeré klempířské prvky -zateplení střechy.

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Služby: -kominické práce -čištění komínů a kouřovodů -revize komínů.

Nabízím své služby, znalosti, poradenství v oblasti revizí elektrických zařízení, strojů, instalací a hromosvodů objektů, elektrických spotřebičů, ručního nářadí. Ve formě jednotlivých zakázek nebo smluvního vztahu o dlouhodobější spolupráci, s vytvořením registru revizí, jeho následné vedení, aktualizace, s hlídáním termínů provádění revizních ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Tesařské a pokrývačské práce. Výroba: -pergoly -krovy -bednění -lešení -zahradní domky -výroba a montáž vazníkových krovů.

Stavební společnost: -výstavba a opravy komunikací a zpevněných ploch -frézování živičných a betonových ploch -výstavba inženýrských sítí -zemní a výkopové práce -úprava vodních toků -dovoz a montáž herních prvků dětských hřišť a skateparků -kompletní dodávka oplocení.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Prodej, montáž: -podlahy (Magnum, Kahrs, Witex) -parkety -PVC, koberce, kobercové čtverce.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Inženýrská a projektová kancelář: -projektování rozvodů plynu.

Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.