ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -keramické obklady -obkladačky -dlaždice -lepidla -sprchové kouty, vany, umyvadla -silikony, stavební chemie.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

INFRA LIGHT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej infrapanelů, sálavých panelů a infrazářičů.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Společnost KLIMATIKA jknp s.r.o. se zaměřuje na předizolované potrubí a klimatizaci značek Airwell a Panasonic.

Velkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonstrukce, virtuální návrhy, stavební úpravy. Realizace koupelen. Laufen studio. Zaměřeno na luxusni vybavení koupelen a interiéru. Dovozce obkladů a dlažeb. Autorizovaný servis prodávaných značek. Prodej a realizace velkoformátových obkladů a dlažeb.

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolace - stavební materiály, stavebniny. Dlažby, obklady, sanita. Dveře, zárubně. Hydroizolace, folie, membrány. Kovy, spojovací materiál, plechy. Nářadí a příslušenství. Stavební chemie.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Výroba: - exteriér a interiér - nezpevněné plochy - povrchová úprava TOPSTONE - alternativa pro všechny betonové povrchy - staré i nové - použití na schodiště, balkony, výjezdy, vstupy, dvory, chodníky, podlahy altánů, podlahy pergol - celistvý povrch bez spár - okolí bazénů. - stavební chemie, stěrky, nátěry, interiérové podlahy

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE je českým výrobcem dřevěných eurooken a vchodových dveří té nejvyšší kvality. Využijte naší telefonní linky a VOLEJTE ZDARMA ALBO 800900818! Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba a prodej: - Kvalitní dřevěná eurookna - Dřevohliníková okna - Dřevokarbonová okna (eurookna) Mezi naši výrobu oken se také ...

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

Společnost Lombard řezivo s.r.o. je primárně výrobcem a prodejcem vysoce kvalitního truhlářského řeziva, dále vyrábíme omítané dubové řezivo pro výrobu podlah a parket, palivové dřevo.