ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost EVEDER s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s topenářským, plynařským a vodoinstalačním materiálem a potřebami.

IN-CHEMIE Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej podlah, stěn, kamenných koberců, opravy kanalizací, stavební chemii a zalévací systémy.

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a ...

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Výroba, prodej: -uzavírací klapky pro všeobecné a průmyslové použití včetně klapek s dvojitou a trojitou excentricitou -nožová šoupátka -kulové kohouty -bezpečnostní klapky

Společnost Josef Morkus se zabývá realizacemi staveb z přírodních ale i konvenčních materiálů. Zejména pak hliněnými omítkami, spárováním roubenek, konopnými izolacemi, marockým štukem a souvisejícími činnostmi při rekonstrukcích starých domů, památkových objektů, anebo stavbě nového nízkoenergetického domu. Praxe v oboru a znalost materiálu nám ...

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady - lodžie - venkovní rolety a žaluzie - fasády - zateplení fasád, sklepů, střech.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - třívrstvé parkety - PVC podlahoviny - linoleum - korkové podlahy - kompletní doplňkový sortiment: - lišty, profily, stavební chemie.

Výroba a dodávka: - potrubních dilatačních dílů - kompenzátory. Pozemní, průmyslové a vodohospodářské stavby. Montáž, opravy a revize: - vyhrazené plynové zařízení - montážní vložky - pomocné průmyslové armatury.

Výroba, export, distribuce, prodej: - cementotřískové desky CETRIS: - bez povrchové úpravy - s povrchovou úpravou.

Dodavatel vyfukovaných plastových systémů pro rozvod vody a vzduchu: - zpracování plastů - recyklace plastových směsí - vodici vřetenové manžety - plastové systémy pro rozvod vody - vzduchové kanály pro sušičky - kondenzační nádrže pro sušičky.

Velkoobchod, maloobchod, eshop Echemie: - ochrana dřeva - Lignofix - bazénová chemie - dezinfekce - hydroizolace - stavební chemie - geotextilie - barvy laky - autokosmetika Tectane.

Společnost Vrtaspol s.r.o. se sídlem v Partutovicích v okrese Přerov se již téměř 20 let zabývá jádrovým vrtáním a řezáním betonu. Na základě dlouhodobých zkušeností vám vždy navrhneme optimální řešení vašeho problém a vybereme tu nejefektivnější technologii tak, aby byl vámi zadaný projekt dokončen včas a za předem dohodnutých cenových podmínek. ...

Prodej: - spojovací materiál - ruční nářadí - plastové krytky - zahradní nábytek - vybavení domácnosti.

Zpracování: - belgický hliníkový systém REYNAERS a ALIPLAST. Výroba, montáž: - hliníkové okna, dveře - zimní zahrady - posuvné dveře - prosklené střešní světlíky - prosklené fasádní systémy - prosklené interiérové příčky. Sídlo: - Brno - Zábrdovice, Příkop 838/6.

Prodej, montáž, instalace: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperace do rodinných domů - plynové kotelny - zónové regulace a zálohovaná čerpadla Jablotron Montáž a servis regulací Siemens RVS, RVA Projekce topných systémů a rekuperací

Prodej, e-shop: - střešní krytiny - střešní okna - okapové systémy - klempířská výroba - topné kabely - stavební řezivo.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Maloobchod, velkoobchod: - spojovací materiál, stavební vruty, pletivo, drobné ruční nářadí, hřebíky, hmoždinky, chemické malty, tmely, silikony.

Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Natěračství, natěračské práce Dodávka, realizace, renovace, opravy: - nové i staré střechy. Výroba, montáže: - klempířské prvky - střešní pláště z plechu - oplechování složitých architektonických detailů - okapové systémy.

Zajišťujeme dodávku a aplikaci foukané izolace CLIMATIZER PLUS - tepelná izolace z celulózových vláken. Úspora energie a peněz.

Naše společnost je dodavatel stavebního systému Durisol - dřevocementových tvárnic, žebírkových stropů Velox, komínů a betonové střešní krytiny značky Leier. Dodáváme tento stavební materiál pro hrubou stavbu pasivních i nízkoenergetických domů: - dřevocementové tvárnice Durisol - žebírkové stropy Velox - komínové systémy Leier - betonová ...