ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - koupelnové studio - PŘÍMÍ DOVOZCI DLAŽEB A OBKLADŮ ZE ŠPANĚLSKA - španělské obklady a dlažby PERONDA, APARICI, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitární keramika, CATALAŇO - veškeré vybavení koupelny . Grafické zpracování návrhů koupelen a interiérů podle přání zákazníka.

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

Maloobchod, prodej: - barvy (fasádní, interiérové, syntetické) - laky - malířské potřeby - ředidla - tónovací centrum - komplexní sortiment laků, barev. Tónování barev.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Specializovaná prodejna materiálu pro všechny typy střech v Olomouci. Odborný poradenský servis - pomoc s výběrem krytiny, okapového systému, realizační firmy. Technická podpora na místě stavby. Vypracování cenové nabídky zdarma. Zhotovení kladečských a kotevních plánů.

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

Činnost: - dlaždičské práce - pokládka žulové a zámkové dlažby

Společnost A+BX OKNA, s.r.o. působí na trhu již od roku 1993 a zabývá se výrobou, prodejem, dodávkou a montáží hliníkových oken, dveří, fasád, plastových oken a dveří. Působíme nejen v České republice, ale také v zemích Evropské unie. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova a současně máme také pobočky po celé České ...

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

VODOPLAST nabízí na prodejně sortiment potřebné pro instalaci vody, topení, plynu, sanitní zboží, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla as další.

Firma Rudolf Malina působí již od roku 2003 a zaměřuje se na stavební práce. Zařídíme Vám vše od rekonstrukce bytových jader až po zateplení budov. Další naší specializací jsou plastová i hliníková okna a také interiérové dveře. Prodej, montáž, servis, oprava: - kvalitní okna a dveře - plastová okna, dveře - okna hliníková, dveře - dřevěná ...

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Import přírodního kamene z různých částí světa: -pískovec -mramor a žula -břidlice -vápenec -čedič. Sortiment: -obkladové a dlažební materiály -desky -řádkový obklad -střešní břidlice

Přistavení kontejnerů 3 - 22 m3 Prodej - plastové odpadní systémy Výkup a zpracování - kovový odpadukládání - stavební sutě Prodej - palivové dřevo Prodej - mini stavebniny Prodej - hutní materiál

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.