RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Dodávka: - komponenty elektrorozvaděčové techniky - prvky měřící a regulační techniky. Služby: - technické poradenství - inženýrská činnost.

Prodej, oprava, servis, výroba, kalibrace: - měřidla a měřící technika - posuvky, mikrometry - úhelníky, pravítka - vodováhy, délkoměry - kalibrační značky, popisovače, razidla.

Prodej přístrojů pro hodnocení a měření kvality povrchových úprav a nátěrových hmot.

Timing company - timing - časomíra - čipová časomíra - SW servis - SMS sending - LED wall / displays

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - měřící a kalibrační technika - měření teplotních profilů pecí - měření a kontrola - ozubení, závitů, otvorů - speciální kalibry.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatizace budov, inteligentní elektroinstalace - vytápění a klimatizace - měření a regulace - průmyslové automatizace.

Montáž, ověřování, oprava, servis: - tachografy. Prodej, e-shop: - tachografy - taxametry.

Výměna ventilů na radiátorech. Měření tepla. Montáž termostatických hadic.

Poradenství: - stavebnictví - úspory energií.

ARMAGAS s.r.o.-Třinec. Výroba, montáž, oprava, revize, zkouška plynových armatur: -bezpečnostní membránové uzávěry: -uzávěr BAP, VAP, BPV, BAP05 DN 40-200. -plynové filtry: -filtr KAP, filtr Armagas DN 50-200. -bezpřírubové zpětné klapky BZK DN 50-200 -detektor úniku plynu DHP4 Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 a ...

AKOMAX TECHNOLOGY spol. s r.o. se zaměřuje na prodej, servis a kalibraci měřidel a prodej ložisek a příslušenství.

Činnost: - technické výpočty, simulace a měření.

Autorizovaná laboratoř ergonomie a fyziologie práce. Poskytujeme autorizovaná měření a hodnocení lokální svalové zátěže, celkové fyzické zátěže včetně ergonomie pracovního místa - pracovních poloh. Součásti nabízených služeb je i konzultace na místě u zákazníka či posouzení možnosti návrhu opatření k minimalizaci expozice. Jsme držiteli ...

Společnost AUTEL montáže, a.s. se zabývá výrobou rozvaděčů, montážemi měřící a regulační techniky, automatizovaných systémů řízení technologických procesů, regulovaných pohonů a technologického silnoproudu včetně vysokého napětí. Na produkty a služby poskytujeme nadstandardní záruky, záruční i pozáruční servis. Výroba rozvaděčů: - rozvaděče ...

Pobočka. Vývoj, výroba, dodávka: - PQS - Systémy monitoringu a analýzy kvality elektřiny - ATS - automatizované průmyslové testery - kamerové systémy - IAS - Průmyslová automatizace.

Pobočka. Prodej: - jističe, chrániče, spínací přístroje, pojistky, svorky, sběrnice, stykače, přepěťové ochrany, transformátory a síťové zdroje. - elektroinstalační materiál.

Implementace informační systémy Vývoj řídící a informační technologie Bezkontaktní měření

Zabýváme se prodejem a službami v oblasti dodávek komponentů pro hydraulické systémy - hydraulické hadice, průmyslové hadice, hadicové koncovky a objímky, hydraulické šroubení, rychlospojky, kulové kohouty, pozinkované trubky a potrubní úchyty, měřící technika a stroje pro výrobu hadic.

Měření radonu v půdě, Působíme ve městech Ostrava a Praha, v Moravskoslezském a Středočeském kraji. Po dohodě ale měříme po celé České republice. Výsledkem měření je vystavení protokolu o stanovení radonového indexu pozemku.

Kontrolní metrologické středisko. Testování, měření a analýzy: - chemické zkoušení - metalografické šetření - zkoušení mechanických vlastností - nedestruktivní zkoušení surovin, materiálů, polotovarů a výrobků. Prodej: - měřidla - měřicí přístroje.

TME - Transfer Multisort Elektronik. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - elektronické servisní a produkční části (elektronické komponenty, součástky) - polovodiče - komunikační moduly (GSM moduly, digitální vysílače a přijímače - pasívní součástky (kondenzátory, rezistory) - konektory - ventilátory - příslušenství - pojistky ...

Zakázková výroba, prodej infratopení: - infračervené topné systémy - vytápění budov, bytů, rodinných domů - topení - topné systémy. Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: - konzervančních komponentů - zavařovací víčka - sterilizace - víčka k zavařování. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - žárovky halogenové, kompaktní ...

Prodej: - detekční přístroje - dýchací technika - ochranné pomůcky. Sídlo firmy: -Pod Sychrovem I 1392/64, 10100 Praha 10 -tel.:272011851

Naše produkty - snzory jsou určeny pro domácnosti, pro uživatele, kteří si chtějí zjednodušit život a zkrátit čas věnovaný zbytečným aktivitám.