Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej materiálů a technologií pro výrobu reklamy a tisk - řezací plotry GCC - tepelné lisy STAHLS - reklamní samolepící fólie - automobilové wrapp fólie - sítotiskové barvy WIEDERHOLD - plastové desky - nažehlovací folie - pískovací - reflexní fólie - šablonové folie - montážové folie

Prodej, servis: - lesní včetně příslušenství - zahradní technika včetně příslušenství.

Prodej, servis: -výhradní distributor anglických stavebních strojů, mobilních kompresorů, vrtacích lomových souprav JCB, INGERSOLL-RAND -náhradní díly.

Firma Jiří Šimák - Bohemia G.E.S. je společnost s regionální působností prodávající zejména laboratorní sklo v naší nabídce naleznete i kvalitní digitální přístroje na měření fyzikálních veličin a další doplňkový sortiment potřebný pro provoz laboratoří. Prodej, distribuce: - veškeré laboratorní sklo - laboratorní porcelán - baňky, ...

Prodej, e-shop - ložiska - nářadí - čističe, odmašťovače. Služby - dovoz ložisek.

Vývoj, dodávka, montáž, servis - ventilátory - měřící technika - elektronické a mechatronické komponenty - elektronika pro letectví.

E-shop - kapesní, lovecké, vojenské, taktické nože značek: Kizlyar, Zlatoust AiR Company, Mr.Blade - brousky - puškohledy - monokulátory - dalekohledy.

Prodej - plnící sady do inkoustových tiskáren - alkoholdetektory - alkohol tester.

Dodávka, prodej, servis - stroje a příslušenství pro svařování plastů Herz GMBH - ruční přístroje značek Herz, Bak, Dohle a další.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Výroba, prodej: - nastavitelné elastické upínače - kurtny - odpružené zkracovače

Prodej, servis - svařovací technika - nářadí - brusivo - ochranné pomůcky.

Dodávka, prodej, montáž, servis - regálové systémy - regálové doplňky.

Oprava, servis, kalibrace: - měřidla

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - montáž solárních systémů - revize

Půjčovna, pronájem: - obytné přívěsy

Dodávka: - laboratorní technika, přístroje pro laboratoře i klinické praxe v oblasti histologie a cytologie - spotřební materiál

Prodej, e-shop: - zemědělské a chovatelské potřeby - lesnické a zahradnické potřeby - technologie na zpracování mléka, masa a ovoce Prodejny: - Telč, Brno, Plzeň

Výroba, prodej a servis: -zdravotnická technika -zubní implantáty -násadce.

Prodej - CNC obráběcí centra - CNC soustruhy.

Projekce, dodávka, servis - vzduchotechnika - klimatizace - teplovzdušné rozvody.

Prodej: - kuchyňské, řeznické nože - ocílky - nářezové stroje. Služby: - broušení nožů, nůžek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - solární systémy - tepelná čerpadla.