Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, e-shop - pneumatiky - autodoplňky - pneumatické nářadí - ochranné pracovní pomůcky.

Půjčovna lodí a raftů TITANIC - areál Letiště České Budějovice.

Výstavba obytných motorových lodí, hausbotů na zakázku. Pronájem obytných lodí - výlety lodí.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž teplných čerpadel.

Půjčovna lodí, raftů, ferratového vybavení a sněžnic Cvakni se.cz

Internetový obchod, e-shop: - ruční nářadí - zahradní technika - brusky - kompresory.

Služby - navrhujeme a vyrábíme a speciální jednoúčelové stroje, výrobní linky - navrhujeme a vyrábíme montážní pracoviště - navrhujeme a vyrábíme testovací a nastavovací pracoviště, manipulátory a robotizovaná pracoviště. Skladování - komplexní logistické služby. Sortovací, třídící a kontrolní práce, opravy a odstranění nedostatků - ...

Systém akční obvodové ochrany.

Camp a restaurace chatky pokoje 40 lůžka 250 půjčovna -lodičky -kola -elektrokola -paddelboard Akvapark

Výhradní dovozce zemědělské a komunální techniky značek - Lamborghini, SAME, Yanmar. Prodej traktorů, malotraktorů, traktorů na vinice a sady, příslušenství. Nabízíme záruční a pozáruční servis, náhradní díly a poradenství.

Služby: - fakturace, pokladny - skladová evidence - instalace internetu

Dodávka, prodej: - vybavení pro gastronomii - vybavení restaurací, barů - mycí, hygienické prostředky

Prodej: - náhradní díly pro zemědělské stoje a nákladní automobily - repasované agregáty - elektrické, vzduchové, hydraulické agregáty - autobaterie.

Maloobchod, e-shop: - vojenský materiál - batohy, stany, celty - nášivky - nože, bajonety.

Výhradní distributor, prodej: - porolitové filtrační vložky POROFILTR®.

Revize tlakových nádob, chladící zařízení, velkoobchod s obaly, inženýring. Provoz solárního studia.

Vybavení záchranných služeb, nemocnic a ordinací technikou a příslušenstvím. Prodej, servis: - lékařská technika WEINMANN-HAMBURG - ventilátory, odsávačky, kufry - kyslíková a apnoeterapie - defibrilátory MEDTRONIC. Servis: - vybavení vozidel záchranné služby.

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Oprava, servis: - kompresory zn. Atlas Copco.

Sport BP: - půjčovna lodí a raftů - prodej - vybavení pro zimní sporty, tělocvičné nářadí - půjčovna lyží a snowboardů - servis lyží a snowboardů - instruktorské sportovní kurzy. Vzdělávací středisko: BP SPORT Sokolský ostrov 1 České Budějovice 370 01

Prodej: -svářecí technika -přídavný svářecí materiál-elektrody, dráty -ochranné pomůcky-svářecí kukly, brýle, rukavice -brusivo -nářadí . Opravy, servis, půjčovna: -svářecí a nabíjecí technika.

Výroba, prodej, e-shop: - závodní lodě - mořské a jezerní kajaky - kanoe

Výroba, prodej, oprava, servis: - hydraulické válce

Půjčovna, pronájem: - rafty - kánoe - kajak - příslušenství

Služby: - letecké práce v zemědělství, lesním hospodářství a ochraně životního prostředí - hašení lesních požárů Oprava, servis: - letadla