Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba: -betonová střešní krytina -kompletační prvky -okapový systém Návrh, realizace: -solární systém

Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

P-Concept - služby: - projektová činnost ve výstavbě - stavební dozor - koordinátor BOZP - energetický specialista, nízkoenergetické domy, Zelená úsporám.

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Dodávka, prodej, oprava, servis, e-shop: - technologie pro gastronomii - autorizovaný prodej ZANUSSI, ELECTROLUX, RATIONAL - profesionální nerezové technologie.

Půjčovna lodí, kánoí a raftů na řece Vltavě. Půjčovna - pobočka v kempu Viking. Doprava lodí a raftů od Vyššího Brodu po Boršov. Kompletní vodácké služby na řece Vltavě. Spolupráce s kempem Viking. Ubytování v chatkách, doprava osob a materiálu 3 x autobusy a vleky - celá Vltava.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: -výtahy, osobní, nákladní, speciální -zdvihací plošiny imobilní, nákladní -výtahové šachty cetrisové i skleněné.

Dodávka, montáže, opravy, revize: -hasící přístroje -požární vodovody -ostatní požární materiál Činnosti osoby s odbornou způsobilostí v PO - školení v PO - zpracování PO dokumentace - stanovení druhů a množství HP v objektech bez stavební dokumentace - poradenská činnost Kontroly požárně bezpečnostních zařízení budov - požární ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Zpracování dokumentace požární ochrany včetně školení zaměstnanců.

Prodej a servis značky MAFELL: -elektrické nářadí pro -tesaře -truhláře -dřevomodeláře -dřevozpracující firmy. Dodávka: -profesionální klempířské stroje na zpracování plechových střešních plášťů značky SCHLEBACH -frézovací šablony rybinových spojů značky LIGNATOOL -tesařská a truhlářská dláta ...

Prodej: - kotle a štěpkovače firmy Heizomat GmbH

Servis, opravy a prodej: -mikroskopy -kolposkopy -oční přístroje. Dodání náhradních dílů k optickým přístrojům všech druhů a značek.

Činnost v oblasti požární ochrany.

Opravy a servis vysokozdvižných i paletizačních vozíků včetně manipulační techniky. Nabídka školení řidičů.

Prodej: -pračky, myčky, sporáky -lednice, mrazáky -vestavěné spotřebiče -nádobí -zahradní nářadí. Kuchyňské studio: -kuchyně SCHÜLLER. Sídlo firmy: -370 05 České Budějovice -Milady Horákové, -tel.:385349890 -prac.doba po-pá 8-17

Výroba, servis: -CNC obráběcí centra -CNC frézky -CNC soustruhy -centra na modely -centra na nábytek -vrtací centra -tříosá a pětiosá centra -technická podpora

Výroba: -dřevoobráběcí stroje -CNC stroje. Maloobchod, velkoobchod: -dřevoobráběcí stroje a nástroje-české i zahraniční -soustruhy -pásové pily, brusky -srovnávačky, frézky, dlabačky -odsávací zařízení sušáren -zastoupení TOS Svitavy, KDR, ROJEK, PAOLINI, CEHISA, PANHANS, VIVALDI -široký sortiment nástrojů a ...

Prodej, leasing: -solária ERGOLINE -kompletní servis -náhradní díly -UV lampy PHILIPS, výbojky, startéry -solární kosmetika ERGOLINE, SUNMAXX.

Služby: -měření radonového indexu pozemků -měření radonu v objektech pro kolaudační řízení -bezplatné radonové poradenství -vyhledávání zdrojů radonu -dohled na radonová opatření.

Prodej: -digestoře, kuchyňské odsavače par -ventilátory -vzduchotechnika -klimatizace. Služby: -servis, montáž -vzduchotechnika.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení

Vzorková prodejna + regionální zakázková kancelář: -vybavovení hotelů, restaurací, ostatních gastronomických zařízení -hotelový a tenkostěnný porcelán -sklo -nerezové a smaltované nádobí -jídelní lístky -hotelový textil -papírový program.