Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba, prodej: -měřící technika -regulační technika -topné patrony a tělesa -polovodičové a výkonové spínací členy -čidla teploty.

Obchodní činnost ve strojírenství. Prodej: -stroje na zpracování a manipulace se dřevem-kulatinou -podavače, dopravníky, sušící bubny, třídiče. Projekce: -strojírenská.

Měření radonu na pozemcích a měření radonu v objektech. Stanovení radonového indexu pozemku. Radonová poradna. Vyhledávání geopatogenních zón v bytech. Geofyzikální průzkum aletecké snímkování.

Projekce, - měření a regulace (MaR). Služby: - tvorba software pro průmyslové automaty (PLC). Výroba: - jednoúčelové stroje.

Služby - zpracování průkazů energetické náročnosti budov - inspekce nemovitostí.

Prodej, servis, revize - hasící přístroje - požární vodovody.

Telekomunikace - prodej, e-shop - testry a vyhledávací zařízení - měřící přístroje - optické zásuvky, boxy. Zbraně a střeliva - prodej, e-shop tel. 387 319 348 email: zbrane@subrt.cz Kněžskodvorská 2558 370 04 České Budějovice

E-shop - zahradní nábytek - zahradnícké nářadí - zahradní technika a doplňky.

Návrh, dodávka, montáž, servis - tepelná čerpadla IVT.

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Služby - požární bezpečnost staveb - vypracování požárně bezpečnostního řešení stavby - stavební projekty.

Dodávka elektroniky pro ekologii - řídící systémy pro čistírny odpadních vod - meteorologické stanice - sledování povrchových vod - monitorování životního prostředí.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Velkoobchod: -zabezpečovací technika -přístupové a docházkové systémy -videotelefony -vstupní video jednotky.

Dodávka - komunální technika Dovoz - komunální vozy na objednávku MULTICAR M26, SUMO - zahradní technika

Výroba, servis, opravy, montáže stavby: Výroba betonáren -mobilní betonárny -věžové betonárny -horizontální betonárny -atypické betonárny -speciální mísírny Zařízení pro ohřev vody a vytápění prostorů -ohřev závěsové vody -prohřívání kameniva horkým vzduchem -temperování prostoru betonárny Ocelové konstrukce Zásobníky ...

Prodej, oprava, servis: - zdravotní a laboratorní technika

Služby, prodej. Radiační kontrola: -přeprava jaderných materiálů -soustavný dohled nad radiační ochranou dodavatelským způsobem -poskytnutí osob se zvláštní odbornou způsobilostí. -měření radiace v prostoru -měření radiace předmětů a materiálů Inženýrské služby: -měření a regulace -dodávky systémů pro průmyslovou ...

Dodávky produktů pro lakovny : -chemické produkty ke koagulaci barev a laků -práškové reakční produkty na čištění odpadních vod -vzduchové filtry -kapsové filtry -technologická zařízení pro lakovny -technologická zařízení na čištění průmyslových odpadních vod -snímací laky -návleky na roboty -lepivé rohože -průmyslové ...

Kompletní dodávka klimatizací MIDEA, tepelných čerpadel Panasonic. Výhradní distributor vzduchotechnických rekuperačních jednotek KOMFOVENT pro Českou a Slovenskou republiku. Zdroje chladu RIGEL IMPIANTI. Prodej ventilátorů BLAUBERG a VZT komponentů.

Prodej, montáž, servis vzduchotechniky a klimatizace. Kamenná prodejna České Budějovice a Plzeň. Internetový obchod

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Prodej armatur, odkouření kotlů, čerpadel, vodáren, vodovodních baterií, expanzomatů a aqamatů.