Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Prodej, servis: - asynchronní motory na krátko do výkonu 200 kW - elektropřevodovky MEZ Mohelnice - frekvenční měniče SIEMENS. - elektromotory značky Siemens - elektropřevodovky. Konfigurace podle specifikace zákazníka.

Prodej, oprava, servis, revize: - hasící přístroje - hydranty a hydrantové hadice - sorbenty - pracovní oděvy, obuv a OOPP Montáž, oprava, servis: - EPS, EZS

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Opravy a prodej elektro. Maloobchod: -automatické pračky -klasické pračky -sporáky -bojlery -chladničky -pračky. Opravy: -pračky -elektrospotřebiče.

Prodej: - balící stroje horizontální a vertikální - kartonovací stroje. Prodej: - kombinační váhy - case packer - skupinové balení - paletizace.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace do bytů, kanceláří, ordinací, obchodů, výrobních hal atd. - klimatizace s tepelným čerpadlem.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Oprava, údržba: - hydraulické a vstřikovací lisy.

Tepelná čerpadla. Solární panely. Topení-voda-plyn.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Prodej, montáž a servis: - elektronika - bezpečnostní systémy.

Prodej: -ložiska a dílce vyráběné ze spékaných kovů. Obchodní zastoupení firem: -dílce ze spékaných kovů POLMO LOMIANKI -dopravníkové válečky MIFAMAROLL -ložiska TIMKEN.

Montáž, servis, prodej: - elektrická a elektronická zařízení, - revize elektrických zařízení, - revize bezpečnostních systémů.

Výroba z plastů, realizace: - bazény, bazénové zastřešení - jímky, septiky (dle zákazníka různé typy a velikosti) - vodoměrné šachty - sudy, kádě, samonosné nádrže - volně stojící nádrže - potrubí z PP, PVC, PE - odsávání z PP, PVC, PE - vzduchotechnika - filtrační technologie pro bazény, koupaliště (plastové, foliové, nerezové) ...

Výroba dřevařských strojů a technologií. Rekonstrukce a mechanizace dřevařských provozů. Zpracování dřevního odpadu. Zakázková strojní výroba: - vzduchotechnika - VZT potrubí - rotační podavače.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej: - ložiska SKF, ZKL, ZVL, KG, CX i jiné. Dále gufera, klínové řemeny, O kroužky, pojistné kroužky a jiné. Poradenství v oblasti výběru, kvality a použití ložisek. Měření a diagnostika ložisek.

Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Opravy, servis: - elektromotory - čerpadla oběhová, kalová - ruční nářadí. Možno i expresně do 24 hodin.

Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Výroba rozvaděčů nízkého napětí