Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodejní sklad: -plošný materiál, řezivo a stavebně truhlářské výrobky. Vzorková prodejna: -materiály pro nábytkáře, stavebníky a kutily: -kování -chemie. Sídlo: Frýdek-Místek.

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Cestovní agentura - Tydra tour Vodní turistika: - klasické turistické sjíždění řek - dovolená na řece - uspořádání vodáckých kursů pro školy. Námořní jachting: - dovolená na námořních plachetnicích nebo motorových lodích. Výroba, prodej: - plastové kanoe. Půjčovna: - lodě, pádla, vodácký materiál, vesty, neopreny, ...

Dodáváme autorizované výrobní linky, dopravní technologie Výroba strojů na zakázku

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

Výroba: - ozubená kola a pastorky včetně tepelného zpracování (kalení, zušlechťování, nitridace a galvanického pokovení.

Zásilkový a internetový obchod: - elektrické profesionální a hobby nářadí - profi benzínové a elektrické pily - profi zahradní technika - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - stroje na zpracování dřeva - sněžné frézy atd.

Dodávka - motorové a elektrické pily JONSERED - křovinořezy JONSERED - zahradní sekačky a traktory JONSERED - zahradní technika HUSQVARNA - lesní technika HUSQVARNA

Vývoje, výroba: - nástroje a nástrojové systémy pro dřevo, plast a kov - povlakování a broušení nástrojů - renovace nástrojů

Výroba, prodej, servis, renovace: - pekařských zařízení - stroje pro výrobu těsta. Forum repasovaných strojů: - stroje, zařízení - nerezové vybavení - náhradní díly, příslušenství. Návrhy, vývoj, konstrukce: - pro pekárenské a cukrářské provozy - hnětače, překlápěče - pekařské stroje a technologie - mobilní prodejny.

Vzdělávací a školící středisko Kvalifikační kurzy a školení. Školení, poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana - koordinace BP na stavbách.

Firma Nazet, s.r.o. ve Vikýřovicích nedaleko města Šumperk, se zaměřuje na prodej a servis zahradní, zemědělské, lesní techniky a obchodní zastoupení značkových výrobků firem Stiga a VARI. Prodej, eshop a servis: Zahradní technika - křovinořezy, vyžínače - vysavače, foukače - drtiče zahradního odpadu - postřikovače - rozmetadla - ...

E-shop: - nářadí - nástroje - zahradnické potřeby

Dodávky měřidel a sortimentu STABILA, vrtáků HELLER pro stavebnictví.

Odštěpný závod elektromotory Mohelnice Třífázové a jednofázové elektromotory - osových výšek 56 až 180 mm - o výkonu 250W až 30KW. Specielní provedení jako brzdové motory, převodovkové motory a provedení dle přání zákazníků.

Elektro Skalička Prodej: - domácí elektrospotřebiče.

EMPORIO BEAUTY s.r.o. se zabývá prodejem kadeřnických a kosmetických potřeb k prodlužování či zahušťování řas a vlasů. Služby: - prodlužování a zahušťování řas permanentní metodou "řasa na řasu" - produkty na prodlužování řas a vlasů té nejvyšší kvality schválené SZÚ Praha Prodej největšího a testovaného sortimentu k prodlužování řas a ...

Maloobchod, prodej, opravy: -vodárny -horizontální čerpadla -ponorná čerpadla tlaková a kalová -teplovodní čerpadla -tlakové nádoby -hadice.

obrábění kovů, svařování, frézování, kompletování jednoúčelových strojů