Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Aplikace a prodej - termokeramické nátěrové hmoty ThermoShield k využití ve stavebnictví i strojírenství Prodej - trubkové sanitární a vytápěcí systémy JOHN-GUEST Půjčovna - čistící zařízení - průmyslové vysavače - výčepní zařízení s chlazením

Prodej, e-shop - kotle, tepelná čerpadla, solární systémy.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.

Firma Saving Europe, s.r.o. se zaměřuje na prodej kvalitních a vysoce úsporných výrobků do domácnosti a gastronomických provozoven. Klientům poskytujeme energetické poradenství v oblasti úspory. Jsme distributory špičkových výrobků značky AML. Nabízíme Vám vysoce kvalitní, úsporné, zdravotně nezávadné produkty s dlouhou životností: - sady ...

Prodej, montáž, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva.

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Prodej, servis: - zahradní technika - elektrické nářadí.

Průmyslové aplikace: - jednoúčelové stroje a zařízení - průmyslová automatizace. Prodej: - výpočetní technika - hradware, software - správa počítačových sítí. Internet: - připojení - webhosting - internetové stránky na klíč.

Opravy, servis: - ledničky - mrazničky. Prodej a montáž klimatizací do bytů a kanceláří.

Prodej: -náhradní díly pro silniční a kolejová motorová vozidla -opravy silničních vozidel -silniční doprava plachtovými návěsy a tahači -prodej a výroba drátů všech jakostí - nerezových, mosazných, bronzových, měděných, Kanthalových, z niklu atd. průřez kruhový, čtvercový, obdélníkový aj. -dráty již od 1m nebo 1kg na zakázku (měkké, ...

Strojírenská výroba: - nástavby sypačů vozovek - kráječe knedlí a kráječe chleba - trhací a nakládací stroje k rozvolňování koudele - kondenzéry - prototypy a jednoúčelové stroje - výroba ozubených kol.

Prodej včetně rozvozu - smaltované dráty Dodávka, prodej včetně rozvozu - elektromotory SIEMENS a další značky - převodovky BONFIGLIOLI, SITI - náhradní díly a příslušenství Poskytování - technické poradenství Servis, úpravy - elektromotory

Zhotovení: - kompletní projektová dokumentace stavby. Instalace, rekonstrukce a montáž: - domovní, průmyslové plynovody a vodovodní sítě - plynoinstalace, plynofikace - vodoinstalace - vzduchotechnické zařízení - vzduchotechnika - solární systémy.

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.

Projektová, inženýrská a konzultační činnost v oblasti dřevozpracujícího průmyslu. Velkoplošné materiály (OSB, MDF).

Veškeré činnosti v oblasti výtahů elektrických a hydraulických, zdvihacích plošin pro postižené občany s omezenou schopností pohybu a orientace. Projekce, stavba, revize, servis: - výtahy elektrické i hydraulické. Poradenská činnost.

Projekce, konstrukce a výroba zařízení pro papírenský průmysl: - míchadla - nádrže - dispergátory - vařáky škrobů - dávkovací centrály - rekonstrukce řezaček, převíječek - paketovací lisy - parokondenzační systémy papírenských strojů - ventilační systémy papírenských strojů - potrubní systémy - montáže MaR a elektro - části ...

Automatizace technologických procesů Servis, inovace, instalace, projekce: - řídící systémy v papírnách - řídící systémy různých technologií - měření a regulace - instrumentace

Strojírenská výroba: - výroba různých druhů strojních součástí a náhradních dílů.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Výroba - měřící přístroje pro letadlové motory otáčkoměry, teploměry, tlakoměry, palivoměry.