Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov -kontroly - energetické audity - služby v oblasti získávání dotací.

Výroba: - automobilové díly - ložiska - trubky topení, chlazení, odvzdušňování pro palivové systémy motorů.

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Komplexní komunální služby: - svoz a odstranění komunálního odpadu - svoz a odstranění ostatních odpadů - tříděný sběr odpadů - provoz sběrného dvora - sběrné místo zpětného odběru elektrozařízení - správa a údržba místních komunikací včetně zimní údržby - provoz plaveckého bazénu - prodej písku, štěrku.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Výroba, prodej, servis: - povlakovací zařízení - příslušenství.

Prodej chovatelských potřeb, e-shop: - akvaristika - teraristika - technika do zahradních jezírek - krmivo - neviditelné obrubníky - čerpací technika.

Dodávky technologických řídicích systémů pro vodárenství: -poradenská a projekční činnost -výroba rozvaděčů -aplikace mikropočítačových řídicích systémů -tvorba software pro řídicí systémy a dispečerská pracoviště -dodávka měřicích sond -instalace přenosových systémů -záruční a pozáruční servis. Uvedené služby ...

Výroba a servis nástrojů pro flexibilní endoskopii: Výroba s dvacetiletou tradicí: -papilotomy -polypektomické kličky, -extrakční košíčky -kanyly -čistící kartáčky ve všech typech provedení gastro i kolosk. Servis.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče. -spotřební elektronika.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Dodávky: -regulační systémy -meřicí přístroje v oblasti energií. Energetické poradenství, školení.

Prodej, montáž: - automatické kotle na dřevní pelety - kotle na biomasu - tepelná čerpadla - solární systémy.

Prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje.

Lisovna. Volná strojová kapacita. Výroba: -kryty elektromotorů, spojnice, kabelová oka -výlisky z pryžové fólie.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Servis a montáž: - plynové kotle - automatické kotle - tepelná čerpadla - regulace SIEMENS - elektroinstalace NN.

Prodej, opravy: - motorové pily Stihl - sekačky Viking - křovinořezy.Stihl

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Váhy RADWAG. Výhradní distributor vah značky RADWAG pro ČR. Prodej: - váhy laboratorní, analytické, přesné, zlatnické, lékarenské, sušící, počítačí, průmyslové, paletové, visuté, nemocniční, mikrováhy...