Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
E-shop - drogerie, drogistické zboží - čistící prostředky - hygienický papírový spotřební materiál - zásobníky a dávkovače - obalový materiál - úklidové pomůcky.

Dodávka: - biometrické technologie - docházkové, přístupové terminály. Výhradní distributor společnosti SUPREMA INC.

Prodej, půjčovna, pronájem: - nové i ojeté minibusy, malé autobusy Služby: - autobusová a minibusová doprava.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Dodávka, prodej - zařízení pro větrání, ohřev, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu. Projekční činnost - projektování staveb.

E-shop: - profesionální úklidová chemie - hygienický papírový program - úklidová technika - ochranné pracovní prostředky - drogerie

Distribuce, prodej - specializovná léčiva - zdravotnický materiál - zdravotnická technika.

Služby: - platební brány, terminály

Distribuce, prodej, servis, půjčovna: - stříkací zařízení, technika značky WAGNER. Autorizovaný distributor pro Českou republiku.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - rekuperace - podlahové vytápění - kamerové, zabezpečovací systémy.

Vývoj, výroba a distribuce: - řešení vzdáleného dohledu a ovládání

Společnost APACHE - EKO, s.r.o. se zaměřuje na služby spojené s dodávkou, montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel značky Toshiba.

Internetový obchod, e-shop: - požárni technika - hasicí přístroje - detektory kouře, hlásiče požáru - protipožární dveře - pěnidla, sorbenty.

Prodej, e-shop: - GPS navigace (auto, moto, sport, námořní, turistika) Prodejny: Hradec Králové, České Budějovice, Plzeň, Brno, Liberec

Dodávka - technologie pro výrobu oken a fasád - obráběcí centra, dvojhlavé a jednohlavé pily, doplňkové stroje, vrtací stroje - automatické linky - svářecí stroje.

Dodávka: - elektromotorické čipové zámky

Výroba: - dezinfekční a čisticí prostředky - čisticí prostředky pro výpočetní a kancelářskou techniku - vlhčené utěrky

24SAFE se zabývá pronájmem bezpečnostních schránek fyzickým i právnickým osobám.

Prodej, nákup - nové i použité obráběcí stroje - CNC soustruhy - brusky - lisy - frézovací stroje.

Prodej - indukční vozíky Prodej - stavebnicové systémy LEAN TEK - spojky, trubky, válečkové tratě - indukční vozíky.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly.

Distribuce, prodej - zdravotní technika, přístroje a produky - pipetovací automaty - analyzátory - průtokové cytometry.

Prodej, oprava, servis: - automaty na výrobu šlehačky - šlehačkovače

Dodávka - informační a ekonomické systémy POHODA - software, hardware a doplňky - dotykové teminály, monitory - čtečky čárových kódů - tiskárny účtenek - váhy.

Prodej, serivs - vysokozdvižné plošiny - pracovní plošiny - montážní plošiny - teleskopické plošiny - ramenové plošiny - nůžkové elektrické plošiny a další.