Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, prodej: - mlékomaty Milkbot - technologie pro zpracování mléka.

Dodávka, montáž, realizace, servis - výzkumné, vývojové, zdravotnické i průmyslové laboratoře - laboratorní a zdravotnické technologie - inteligentní systémy pro laboratoře - vzduchotechnické systémy.

Pronajímáme pracovní plošiny na automobilovém podvozku s dosahem od 19 až do 46 m pracovní výšky! Plošinu si můžete pronajmout dle potřeby na několik hodin, dnů, týdnů i měsíců, při dlouhodobém pronájmu za zvýhodněnou cenu.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Velkoobchod - drogistické zboží - čistící a úklidové pomůcky Dovoz - domácí potřeby - úklidové a čistící pomůcky

Zprostředkovatel pronájmu jachet na exotických místech. Nabídka: - dovolená na jachtě pro začátečníky i pro sportovní jachtaře - výběr lokality a roční období se liší podle rozsahu námořní praxe a zkušeností.

Prodej, oprava, servis: -potravinářské analizátory: -analýza mléčných složek -počítače somatických buněk -kombinová analýza -určení bodu mrznutí -přístroje pro mikrobiologii -analýza inhibičních látek -luminometrie -detekce inhibičních látek -testování výrobků -malá laboratorní technika -chemikálie. ...

Autorizovaný dovozce vyvíječů páry CERTUSS VYVÍJEČE PÁRY CERTUSS : - Vyvíječe páry CERTUSS, řada Junior SC 80 - 600 kg - Vyvíječe páry CERTUSS, řada Universal SC 700 - 6000 kg na topná media zemní plyn kapalný nebo extra lehký topný olej. Servis chemických čistících strojů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - svářecí invertory - svářecí transformátory - agregáty - usměrňovače - poloautomaty - kukly - svářecí dráty - elektrody - nabíječe akumulátorů - elektromotory asychronní a stejnosměrné - elektrické ruční nářadí NAREX - čerpadla.

Výroba nástrojů na obrábění dřeva. Frézy na nekonečný spoj, hoblovací hlavy, palubkové frézy, profilovací hlavy, tvarové frézy, zakázkové nástroje.

Solar Collectors s.r.o. byla založena jako distribuční společnost kooperující přímo s výrobním závodem. Hlavní náplní Solar Collectors je distribuce produktů určených k využívání solární energie. Nabízíme nejmodernější solární systémy na využití slunečního záření, vycházející z principu vakuových tepelných trubic o síle skla až 2, 5 mm ...

Prodej, dodávka: - polykarbonátové desky - plexisklo Plexiglas - CNC stroje - kompletní servis pro vrtulníky W-3A Sokol.

Jsme jednou z nejvýznamnějších firem v oboru vytápění, klimatizace, čistých prostor, filtračních technologií a chlazení technologického vzduchu v Evropě. Zaštiťujeme prodej všech výrobků společnosti DencoHappel v České republice z výrobního závodu se sídlem v Liberci. Naše výrobky jsou zcela kompatibilní, aby bylo možno vytvořit požadovaný ...

Služby: - dodávky minipivovarů - komplexní služby pro minipivovary - vypracování technicko-technologického auditu pivovaru - vypracování strategie rozvoje a modernizace pivovaru členěné do jednotlivých kroků - zpracování marketingového auditu a následné vypracování strategického marketingového plánu a plánu propagace - organizace ...

Kompletní vybavení staveb požární ochranou. Výroba, prodej, montáž: - proti požární dveře, okna, vrata - protipožární stěny. Prodej, revize: - hydranty - hasičské přístroje. Požární bezpečnost staveb. Poradenství. Školení požární ochrany a BOZP.

Prodej a dovoz protlačovacího zařízení od firmy TRACTO-TECHNIC (bezvýkopová technologie).

Práce: - topenářské - rozvody vody, plynu - optimalizace topných soustav - solární systémy - montáž, servis tepelných čerpadel.

Projekce, inženýring, konzultace: - v oblastech chemického, potravinářského a farmaceutického průmyslu.

Prodej zařízení, softwaru či spotřebního materiálu pro oblast tisku a polygrafie. Kompletní sortiment tiskových desek AGFA Prodej CTP od B3 do B1

Provoz a výroba leteckých simulátorů - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Prodej, montáž, servis, ověřování, kalibrace - tachografy, taxametry.

Půjčovna, pronájem: - jachty - lodě - katamarány

Servis registračních pokladen CASIO, CHD, SENCOR, SHARP, TEC.

Společnost C.T.M. Praha, s.r.o. provádí vývoj, výrobu, prodej, instalaci a servis měřících a registračních přístrojů. Naše zaměření je především v oblastech: - dopravní techniky - meteorologie - ochrany životního prostředí. Dále nabízíme vývoj a výrobu speciálních zákaznických aplikací v oboru elektroniky a jemné mechaniky. Naše ...

DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r.o. je předním evropským výrobcem vysoce energeticky účinných řešení pro vytápění, klimatizaci, chlazení, větrání a mražení pro komerční, obytné a průmyslové aplikace. Produkty pro vytápění, klimatizace, větrání, chlazení: - tepelná čerpadla - klimatizace - klimatizační ...