Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dodávka, prodej: - vybavení stomatologických ordinací - zubní soupravy - RTG - kompresory

Výroba, oprava, servis, montáž: - jeřáby - zdvihací zařízení

Služby: - sekání trávy - půjčovna zahradní techniky, sekačky

Montáž, demontáž, revize, zkoušky: - zdvihací zařízení Pronájem: - stavební výtahy, závěsné lávky Výroba, prodej: - vázací prostředky - vazáky z ocelových lan

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský a vodoinstalační materiál - komínové systémy - plynařský materiál - kotle Immergas - nerezové zásobníky, tepelná čerpadla - kamna

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - ochrana životního prostředí - koordinátor BOZP

Sluužby: - měřením hluku, prachu, vibrací, osvětlení a mikroklima

Pronájem: - železniční nákladní vozy - vozový park firmy je cca 1 000 vozů - široká nabídka typů vozů vhodných pro přepravu nebezpečných věcí dle předpisu RID nebo potravinářských produktů.

Výroba, prodej, servis, opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla.

Prodej - křovinořezy - kultivátory

Půjčovna čistících strojů na koberce a čalounění, půjčovna parních čističů na pevné podlahy okna, kuchyně, koupelny. Čistí zašlou špínu, spáry atd.

Prodej zahradní techniky: - autorizovaný dealer firmy STIGA - servisní středisko BRIGGS&STRATION. Prodej: - konifery, dřeviny, živé ploty, keře - balkonové květiny, okrasné trávy, skalničky, letničky, trvalky, cibuloviny - ovocné stromy. Prodej: - zahradní plastový i dřevěný nábytek - zahradní krby, grily - truhlíky - ...

Výroba klíčů, autoklíčů i čipové, trezorové klíče Prodej kování a zadlabacích zámků. Prodej trezorů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zdravotnická technika

Strojírenská výroba a servis pro sklářský průmysl.

Výroba: - regulátory, stabilizátory výkonu, včetně kompenzace jal. energie - regulace / úspora el. energie u motoru a osvětlení - regulace diodových svítidel - testování diodových svítidel Montáž a dodávka : - fotovoltaické elektrárny Výroba: - nábytek na zakázku - dodávky produktů z lamina i masivu

Český Rally Team. Stavba a půjčovna závodních aut.

Dodávka a NONSTOP servis dopravních pásů: - inspekční a poradenská činnost - montáž dopravních pásů

Prodej hasicích zařízení, přístrojů a hydrantů.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Poradenství, návrh, dodávka a montáž - tepelná čerpadla - fototermické a fotovoltaické systémy.

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.

Prodej, montáž, poradenství: - gastronomické zařízení.