Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Pronájem, prodej, servis - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - akumulátorové a motorové vozíky BALKANCAR, DESTA. Revize, montáž a opravy LPG zařízení.

Opravy a servis strojů, motorů a převodovek. Agroslužby - sekání polí a luk - lisování balíků - orba - prodej sena, slámy a hnoje - odvoz fekálií.

Služby: -správa a údržba nemovitostí -nákladní doprava -technické služby -služby pro zemědělství a zahradnictví -provoz hřbitova -nakládání s odpady -údržba veřejného osvětlení

Návrh, realizace, služby: - zahrady - údržba zahrad - jezírka - závlahové systémy

Oprava, servis: - pneumatické prvky - pneumatické válce - kyvné pohony Prodej: - pneumatické komponenty

Návrh, realizace: -systémová technika budov -inteligentní elektroinstalace

Komplexní služby v údržbě zeleně - sekání travnaté plochy - kácení a prořezy stromů. Půjčovna zahradní techniky - křovinořezy - pily - sekačky.

Nákup, prodej: - plastové drtě Zpracování: - plastové odpady Prodej: - oktabíny - big-bagy Služby: - export do Vietnamu: - strojní zařízení

Prodej, servis, opravy: - nářezové stroje - mlýnky na maso - váhy - balící stroje - pily na kosti - pokladny - grily - teplé a chladící vitríny a pulty - konvektomaty - lapače hmyzu - nerezové gastro zařízení.

Pronájem a půjčování lodí v různých destinacích světa. Jachtařský Teambuilding.

Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových a víceúčelových strojů a zařízení. Automatizace, outsourcing a servis výkonové elektroniky - kuličkové volnoběžky - vestavné prvky.

Prodej: - rekuperační jednotky a teplovzdušné kotle s rekuperací

Výroba: - stroje a přístroje pro sklářství.

Prodej, maloobchod: - váhy, - registrační pokladny, - pokladní tiskárny, - nářezové stroje, - dotykový terminál, dotykové pokladny, pokladní systémy, - počítačky bankovek, - počítačky mincí, - pokladní zásuvky, - snímače čárových kódů, - spotřební materiál, - terminál pro sběr dat.

Návrh, realizace: - závlahové systémy - jezírka

Bazar: - stavební stroje - nákladní automobily.

Výroba a opravy strojů - jednoúčelové stroje. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Dodávky dílů průmyslová automatizace. Programování.

Prodej a montáž - elektronické bezpečnostní systémy - kamerové systémy - docházkové systémy - protipožární systémy.

Prodej a servis: - zahradní a lesní technika.

Výroba, služby: - kontrolní a měřící systémy - tvorba programů a jejich implementace do primárních technologických procesů v průmyslu

Montáž - elektronické zabezpečovací systémy bezpečnostní kamery, detektory, přístupové systémy.

Prodej: - kompletní linky na výrobu izolačních skel - zařízení na ohýbání distančních profilů - řezacích linek na velké i malé formáty skel - nových i repasovaných zařízení - průmyslového software pro řízení výroby, administrativu, vizualizace, statistiku, optimalizace zakázek, zpracování šprosen. Zajišťujeme: - záruční i ...

Maloobchod, prodej, e-shop, montáž: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -docházkové a přístupové systémy -kamerové a satelitní systémy

Prodej, e-shop, servis, půjčovna - zahradní technika PUBERT.

Chemicko-technická zařízení. Prodej, e-shop - mycí stoly - čistící prostředky - čistící stroje.