Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, regulace a řízení pro: - větrací a klimatizační systémy - systémy pro místní a dálkové topení - optimalizaci energetických systémů - systémy pro komplexní řízení provozu budov.

Velkoobchodní prodej: - vybavení gastronomických provozoven: - skla a porcelánu pro jídelny a restaurace, skleněné a porcelánové gastro vybavení - nedekorovaného porcelánu k dekoraci - dárkových předmětů, dárkové předměty

Dodávka: - ložiska - těsnění, řemeny, řetězy, maziva

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: -klimatizace -vzduchotechnika -hromosvody

Práce s autoplošinou - nástřiky střechy - kácení stromů - polepy billboardů - výškové práce.

Prodej a montáž: - trezory - bezpečnostní dveře - zámky a kování

E-shop - vybavení autoservisů, pneuservisů a dílen - zvedáky, kompresory, nářadí - autotechnika.

Bazar - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika Prodej - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky Pronájem - vysokozdvižné vozíky - pronájem - půjčovna - náhradní díly (baterie, pneumatiky včetně přelisování, nosné vidle) - přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky Servis - vysokozdvižné vozíky - ...

Prodej, oprava, servis: - váha na alkohol pro inventury baru

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - solární kolektory

Prodej: - zařízení pro dezinfekci - generátory studené, horké mlhy. Výhradní zástupce společnosti AIRFOG Machinery.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Prodej, půjčovna: - stavební výtahy - lešení

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Poskytování komplexních služeb v oblasti řídících systémů zahrnující jejich návrh, dodávku, modernizaci a servis. Díky integraci naší firmy ve společenství INELSEV jsme schopni dodávat celé investiční celky.

Výroba: - obráběcí stroje na kovy - vyvrtávací a frézovací stroje - obráběcí centra na vyvrtávání - obráběcí centra na frézování. Služby: - servisní služby na vlastní výrobky - dodávky náhradních dílů k vyvrtávačkám - generální opravy a modernizace obráběcích strojů.

Velkoobchod, e-shop: - roletové a okenní příslušenství - dopisní vhozy a schránky - větrací technika

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Dovoz, prodej a výkupem motorových vozidel - prodej obytných vozů. Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Prodej, motntáž, e-shop - autodíly, autodoplňky - náhradní díly.

Poradenská činnost v oblasti BOZP a PO - školení firem a zaměstnanců.