Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Práce: -CNC obrábění kovů: -soustružnické, frézařské (soustruh, bruska, fréza). Zámečnická výroba: -vrata -mříže -zábradlí -schodiště. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce: -haly -sklady. Oprava: -zemědělská mechanizace (technika) -secí stroje -postřikovače -stroje pro zemní práce -pluhy. Výroba, ...

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Výroba, prodej, distribuce: -ortopedicko-protetické pomůcky: -transportní a invalidní vozítka -ortézy, bandáže -francouzské berle -sportovní bandáže. Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní do 3, 5t.

Výroba hydraulických hadic na počkání. Opravy hydraulických válců, čerpadel, hydromotorů, mailerů. Prodej hydraulického šroubení, hadicoviny v metráži, náhradních dílů pro hydrauliku jako hydromotory, čerpadla, akumulátory, válce, filtry, filtrační vložky, rozvaděče, trubky, ventily, manometry, hydraulický olej.

Velkoobchod, výroba: -autodíly, náhradní díly na osobní a užitkové vozy tuzemské i zahraniční -na nákladní automobily tuzemské i zahraniční. Výroba, prodej: -brzdové válečky AVIA -omezovací ventil AVIA -elektromagnetické ventily LIAZ, TATRA, KAROSA, AVIA, ZETOR. Prodej: -brzdové destičky, čelisti, kotouče a příslušenství brzd FERODO ...

Výroba: -průmyslová, lékařské a spotřební elektroniky. Oprava, servis: -průmyslová a spotřební elektronika: -záruční a pozáruční servis elektrických sekaček ERGO -pozáruční servis: -audio, video aj. -domácí elektro spotřebiče . Prodej: -náhradních dílů el. sekaček ERGO -montážních dílů DVBT. Výroba: -NF zesilovače, ...

Společnost Reúss Energetika, a.s. již od roku 1991 poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti měření a regulace tepla. Naše portfolio zahrnuje měření a rozúčtování spotřeby tepla, teplé a studené vody, projekční a realizační činnost v oblasti měření a regulace, výstavbu, provoz a správu plynových kotelen a také dodávku tepla, plynu ...

Prodej: - autobusů značky KAROSA, IVECO BUS, ROŠERO-P - vozidla TATRA. Generální a běžné opravy, servis: - motory LIAZ TEDOM - autobusy KAROSA, IRISBUS, IVECO - nákladních automobilů LIAZ, TATRA - nezávislého topení - měření emisí, emise - brusírenské práce, výbrusy motorů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly KAROSA, ...

Opravy: - obráběcích strojů - náhradní díly R5, AN6/25, SR 50 - AN6/40 - vyhledavače ND R 5, opravy obráběcích strojů

Generální opravy potravinářských strojů, modernizace, přestavby, repase. Výroba náhradních dílů. Specializace zavírací stroje na plechové obaly. Konstrukce a vývoj strojů.

Prodej a servis svářecí techniky - svařovací stroje MIG/MAG, MMA invertory - elektroinstalace.

Prodej: - nové, použité, repasované vysokozdvižné vozíky, manipulační technika - akumulátory a nabíječe. Opravy, servis, repase: - vysokozdvižných vozíků - manipulační techniky - Desta, Balkancar, Linde, Jungheinrich, Toyota, Catterpillar, Mitsubishi, Nissan, Fiat, Clark, Yale, Still, Komatsu, Crown, HC, EP, Gliwice, Steinbock. - ...

Velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -myslivecké potřeby -sportovní potřeby. Montáž: -puškohledy.

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Prodej a servis stavební, manipulační, průmyslové a komunální techniky: - stavební stroje značky Merlo, AJCE, Hyundai, CIFA, VTN EUROPE.

Nabízíme řešení v oblasti aktivní i pasivní ochrany před požárem - plynové hasící zařízení, požární ucpávky, požární ochrana, požární signalizace apod. Dále také elektronické bezpečnostní systémy jako EZS, PZTS, CCTV, ACCES a další.

Prodej, opravy: -vysokozdvižných, paletových vozíků -návěsné a nesené, samojízdné postřikovače -náhradní díly na VZV a postřikovače -repasované VZV a postřikovače -trysky na postřikovače -navigace Výroba: -postřikovače, střešní okna, světlíky.

Velkoobchod, prodej, servis: - obaly - obalový materiál pro prodejny a průmysl (mikroten, papír, plastové kelímky, tácky atd.) - registrační pokladny - digitální váhy.

Výroba, dodávka, montáž: -polovodičové odporové tenzometry a analogové převodníky -aplikace tenzometrů -snímače pro elektrické měření mechanických veličin, měření hmotnosti, snímače síly, zrychlení, tlaku, kroutícího momentu.

Prodej, servis, oprava: - manipulační zdvihací technika: - paletové vozíky, paletizačních paletovacích vozíků, atypické vozíky - nízkozdvižné vozíky - vysokozdvižné vozíky - jeřáby, váhy, hevery - kladkostroje. Zastoupení prodeje firmy ARGUS s.r.o., FRANZ, KAHL pro Moravu.

Výroba, prodej, eshop: -elektromagnetických ventilů -elektromagnetické havarijní ventily -elektromagnetické membránové ventily -manometrické kohouty -plynové a vodní filtry -trysky, trysek -armatury -regulační technika -kapilární pájení

Prodej, pronájem: -malé pásové jeřáby. Výroba, prodej: -myčky, mycí zařízení na stavby. DEPO Všechromy: - Všechromy 4, Strančice 251 63 vedoucí depa - Jaroslav Voneš Tel.: +420 775 089 953 E-mail: vones@kmbss.cz .

Prodej, servis, opravna: -manipulační zdvihací technika: -paletové vozíky, paletizačních paletovacích vozíků, atypické vozíky -nízkozdvižné vozíky Zastoupení prodeje firmy ARGUS s.r.o., FRANZ, KAHL pro Moravu.

BLOCK Technology a.s. se od roku 2004 zabývá vývojem, výrobou a dodávkou izolátorové technologie a technologických zařízení. Dodáme jak standardní řadu izolátorů, tak řešení na míru podle konkrétních požadavků zákazníka. Naše řešení izolátorů umožňuje flexibilní a bezpečnou manipulaci s materiály a uživatelsky přívětivé prostředí, díky němuž ...