Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Společnost ROVEL, spol. s r.o. se svou maloprodejnou ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří. Na počkání Vám také vyrobíme a nakopírujeme všechny běžné typy klíčů. V oblasti zabezpečovací techniky pro Vás máme nejrůznější trezory, od nábytkových a skříňových trezorů, přes trezorové dveře, až ...

Služby v oblasti slaboproudu: - zabezpečení budov a majetku. Elektroinstalace pro váš dům. Instalace, montáže: - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy do budov - videotelefony - PC a sítě.

Elektromontáže - průmyslové elektroinstalace rodinných domů, kanceláří. Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis vybavení velkokuchyní. Gastro vybavení - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBA HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Prodej profesionální uklidové chemie Autotech do gastro provozoven.

Společnost THERMATIC se zaměřuje na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob - stabilních. Klientelu má především v lokalitě Zlín, Kroměříž, Vyškov, Uherské Hradiště, Přerov, Prostějov. Cena se nenavyšuje delší trasou. Revize a kontroly plynových a tlakových zařízení jsou dle zákona povinné, nevystavujte se nebezpečí ...

Výroba a montáže: - výrobky pro společnosti z automobilového a zemědělského průmyslu. Služby v oblasti skladování. Kompletní logistické služby. Expediční sklady: - Slušovice, K Teplinám 619 - Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1766 - areál Deza a.s., b.č.105.

Zakázková výroba, prodej, export: -jednoúčelové a speciální stroje -šneková kola -dílce, komponenty -ozubených kol -soustružení -frézování -broušení -kalírna -tepelné zpracování kovů. Prodej: -hutní materiál.

Konstrukce, výroba a rekonstrukce jednoúčelových strojů a výrobních linek. Automatizace výrobních procesů a strojních zařízení. Kamerové systémy pro průmyslové využití. Softwarové aplikace pro ovládání strojů a zařízení, laboratoře, zkušebny, robotická pracoviště, vizualizaci a servery.

Ověření opravy montáže tachografů Analogových a Digitálních. Prodej nd a příslušenství. Poradenská činnost, obsluha tachografů a stahování dat.

Zastoupení LINDE TECHNOPLYN, a.s. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -potravinářské plyny -propan-butan -svářecí příslušenství.

Montáž, servis, výroba: - patní měřiče - rozůčtování tepla a teplé vody - energetické poradenství - vodoměry.

Pronájem karavanu. Komfortní karavan pro 4 nebo 2 osoby - s klimatizací i podlahovým vytápěním.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny LINDE -propan-butan -plynové spotřebiče -svářecí dráty -příslušenství ke svařování -svářečky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadice k plynovým spotřebičům -nářadí-elektrické NAREX, URESS -stavební nářadí -ruční elektrické nářadí -svářecí technika Regionální zastoupení: ...

Strojírenská výroba: -CNC frézování, CNC soustružení -zářízení. Práce: -výroba a konstrukce přípravků -montáže obráběcích strojů.

Prodej, servis, opravy: - centrální vysavače DuoVac: - vhodné pro velké rodinné domy, průmyslové prostory, byty, penziony, kanceláře a jiné komerční prostory. Další provozovna: - Osvobození 241, 763 16 Fryšták.

Dodávka, prodej, e-shop produktů pro gastronomické provozy - mixéry, roboty - řezačky - nářezové stroje - kávovary, výrobníky ledu - chladící a mrazící skříně, vitríny - mycí technika, myčky - inventář, hrnce, pánve, příbory, sklo, porcelán.

Výroba a servis: - CNC frézek pro grafitové elektrody Prodej: - CAD/CAM systémů Keycreator a Surcam - tvorba programů pro CNC stroje

Údržba komunikací, dopravního značení. Údržba veřejné zeleně. Instalace, údržba veřejného osvětlení. Správa dětských hřišť. Svoz komunálního odpadu, vývoz odpadkových košů Provoz sběrného dvora.

Návrh, vývoj, výroba a aplikace: -zařízení určená pro řízení a monitorování různých technologických procesů: -výroba asfaltových směsí -vodárenská zařízení -výroba tepla -distribuce paliv.

Dodáváme řezné nástroje pro opracování kovu pro malo a velko sériové zpracovatele a nástrojárny (zn. Dijet, HT, Teknik, Smoxh....).

Společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na prodej bezpečnostních značení a cedulí. Dále se zabýváme požární ochranou, prodejem hasících přístrojů a hlásičů. Zaměřujeme se i na zabezpečovací a kamerové systémy, které slouží k ochraně budov a majetku. Působíme po celé České republice, ale především ve Zlínském kraji. ...

Vibrační podavače. Vývoj a výroba podávacích zařízení pro automatizaci. Úprava stávajících zařízení.

Firma Božena Vyoralová poskytuje služby v oblasti prodeje a oprav samonasávacích, kalových, oběhových, bazénových, ručních, potravinářských, benzínových a ponorných čerpadel tuzemské i zahraniční výroby. Prodej, poradenství, servis: - čerpadla, čerpadel - samonasávacích, kalových, oběhových, bazénových, ručních, potravinářských, benzínových ...

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Prodej, servis - gastronomické vybavení: - myčky a drtičky ovoce - pastéry - destilační kotle - pěstitelská pálenice (systémy).