Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Svářečská škola: - kurzy: - základní - úřední ČSN EN ISO - zaškolení - přezkoušení. Dozory svařování. Školící a poradenská činnost. Maloobchod, prodej svářecí techniky zn. Fronius.

Vývoj, výroba, prodej a údržba ultralehkých a lehkých sportovních letadel.

Výroba: -zametací kartáče pro komunální techniku -válcové, talířové, lanové a další speciální kartáče na zametací stroje -nástavby čistících vozů. Údržba, opravy a generální opravy zametacích vozů určených pro čištění vozovek, chodníků i kolejí. Prodej nové i použité: -zametací vozy a náhradní díly k těmto vozům. -hydromotor -vodní ...

Výroba, rekonstrukce, modernizace: -generální opravy mostových jeřábů -nové jeřáby – do nosnosti 75t, rozpětí do 32m -Sloupové a nástěnné otočné jeřáby -mostové jeřáby.

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pro vodní systémy -čerpadla -úpravny vod -filtrace vody -tlakové nádoby -čerpadla pro zasněžování -expanzomaty.

Výroba, prodej, servis: -automatické vzorkovače vod*. -laboratorní přístroje

Výtahy Malina: -odborný servis a opravy výtahů.

Dodávky, montáže, opravy, revize, zkoušky: - vyhrazených elektrických a plynových zařízení včetně techniky detektorů uniku plynu a CO.

Půjčovna lodí k celodenním vyjížďkám po Baťově kanále a pronájmy hausbótů pro vícedenní pobyty na vodní cestě. Půjčovna lodí: 604506912 Pronájem hausbótů: 774490344. Provoz přístavu Plavební sezona: 1. květen - 30. září Otevírací doba: květen, září: pátek - neděle 10:00-18:00 červen, červenec, srpen: úterý - neděle ...

Montáž, opravy a servis klimatizačních jednotek typu split, multisplit a VRF. Dále provádíme servis a montáž tepelných čerpadel vzduch-voda a rekuperačních jednotek. Samozřejmostí je i pravidelná revizní kontrola nařízená vládou-, , revize úniku chladiv´´ v chladícím okruhu s regulovanými látkami a F-plyny všech kategorií. Jednou z našich mnoha ...

Kovovýroba. Výroba: -celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů -velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi: -zakázková výroba z nerezi -zakázková kuchyňská zařízení -kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Návrhy, dodávky, montáž a servis: -slaboproudých zařízení, slaboproudé rozvody -zabezpečovací a požární systémy, EZS, EPS -zabezpečení zboží proti krádeži -kamerové systémy, digitální záznamy -telefonní ústředny, ISDN, ADSL, telefony, faxy -strukturovaná kabeláž -kontrola přístupu a docházky -domácí telefony, audio, videotelefony ...

Projekce, prodej, servis a montáž značkové klimatizace FUJITSU, LG, Sinclair a další. Montáže do bytu, rodinného domu, kanceláře, firmy, výrobní haly, restaurace. Další obory: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy - videotelefony. Na trhu působíme od roku 1993.

Kovovýroba. Výroba - ocelové konstrukce - nádrže - odpadové, skladové i obytné kontejnery - dopravníky.

Mědikovectví. Výroba, montáž, prodej, export, servis: -pěstitelských pálenic -kotle od 40 l z materiálu: -železo, měď, Cu, nerez, mosaz -vyklápěcí -dvouplášťové -na povidla, guláše -chladiče k destilační aparatuře. Práce: -vodo-topo.

Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Výroba: -celokovová ultralehká letadla

Projektování, realizace, dodávka: -velkokuchyní (kuchyně). Výroba: -pracovní a mycí stoly -výlevky -regály, vozíky, digestoře, výpustě, rošty -výdejní stoly s ohřevem. Práce: -na zakázku s nerez materiálem.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Pomoc v provozu a údržby letadel: - údržba - letadel - zapisování letových dat - deskriptiva leteckých nehod (černá skřínka) - modernizace avioniky všech typů letadel.

Montáže, instalace: - technologie ekologického bydlení: - solární technika, systémy pro přípravu teplé vody, ohřev bazénové vody a k přitápění budovy. Vodoinstalatérství - vodoinstalační práce Topenářství - topenářské práce.

Servis. - pračky, myčky, sporáky. Specializujeme se na prodej gastro zařízení pro veřejné kuchyně. Zajistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníky jsou školní kuchyně, závodní jídelny i restaurace.

Montáže, instalace: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -průmyslové televize -ozvučovací a telefonní systémy -kontrola vstupu, vstupní systémy -počítačové sítě -slaboproudé rozvody -silnoproudé rozvody.