Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba, prodej, montáž: -pomůcky pro invalidy -schodišťové plošiny -schodišťové sedačky -bazénové zvedáky -stropní zvedáky -nájezdové rampy -schodolezy -plošiny pro letadlové schody. Aeromec Výroba: -díly pro letadla, neletecká.

Závlahy na Váš trávníček - trávníček na Vaše závlahy. Projekce, montáž a servis systémů automatických závlah Toro a Hunter. Výsadby okrasných zahrad, zakládání travnatých ploch. Automatické zavlažování TORO a HUNTER pro: -zahrady rodinných domů -sady -vinice -parky -firemní areály -tenisové kurty -fotbalová hřiště.

Společnost TURBOair s.r.o. se sídlem v Buchlovicích v okrese Uherské Hradiště se zabývá dodávkami zařízení pro civilní leteckou techniku. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2015 v oboru Nákup a prodej dílů pro letectví. Naše činnost: - nákup a prodej dílů pro letectví - dodávka zařízení pro civilní leteckou techniku. Naše společnost sídlí ...

Půjčovna vysokozdvižných plošin: - kloubové přívěsné montážní plošiny s pracovní výškou 9, 5 a 14 m - vysokozdvižné montážní plošiny do 20m . Výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Vodo-Topo-Plyn. Plynoinstalační práce. Prodej - solární systémy - vyřízení zelených dotací. Topenářské práce. Prodej: - tepelná čerpadla - vyřízení zelených dotací Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Půjčovna: - stavební techniky, stavebních strojů - zahradní techniky - elektro nářadí.

Společnost Ray Service, a.s. z regionu Zlínský kraj je výrobcem kabelových svazků a elektromechanických sestav v ČR. Současně je systémovým integrátorem světových výrobců kabelových komponent. Distribuční portfolio zahrnuje zakázkové kabely, speciální kruhové MIL konektory, D-SUB konektory, letecké vodiče, smršťovací hadice, pájecí spojky a ...

Divize zemědělské techniky ================== Prodej a servis ZT značek JCB a HORSCH Podniky prvovýroby: ZEAS Bánov, a.s. Bioplynová stanice

Handtmann Hluk s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou strojů pro potravinářský průmysl, zejména pro masný průmysl. Je součástí Handtmann Group, která je globálně aktivní technologickou společností v oblasti zpracování průmyslu. Handtmann Hluk s.r.o. byla založena v roce 1992 a sídlí v Hluku v okrese Uherské Hradiště. Disponuje moderním ...

Vývoj, výroba: -docházkové systémy -evidence pracovní doby -vyhodnocení pracovní doby -elektronická kontrola vstupu -EKV -kamerové přístupové systémy.

Internetový obchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - kompresory, sušičky, vzdušníky - manipulační technika - elektrocentrály - briketovací lisy a drtiče plastů - lesnické stroje a komunální technika - zemní stroje - mobilní nádrže na palivo. Možnost dopravy, uvedení stroje do provozu.

Fotovoltaika - řešení pro rodinné domy, bytové domy a firmy. Fotovoltaické elektrárny stavíme na klíč od A do Z. Vyřízení státních dotací.

Společnost Thermacut vyrábí a dodává široký sortiment hořáků a spotřebního zboží, který uspokojí i nejnáročnější požadavky uživatelů všech plasmových zařízení na trhu. Široké spektrum spotřebních a náhradních dílů nabízí Thermacut také pro všechna standardní zařízení pro svařování metodou MIG/MAG a TIG. Obchodní oddělení: -Šenov u Nového ...

Servis plynových kotlů, bojlerů a tepelných čerpadel.

Prodej, servis: -chladící technika, zařízení, chlazení -klimatizace -nápojová technika (výčepní zařízení, výrobníky sifonu) -mrazící a chladící boxy -autoklimatizace. -revize ůniků chladiv.

Půjčovna karavanů - kvalitně vybavené vozy s příslušenstvím. Pronájem obytného vozu, karavanu. Vozy ELNAGH - tel.: 604224966.

Servis obytných vozů, karavanů. Pronájem obytných vozidel - 731 565 707 - Vozy XGO.

Kompletní služby elektroinstalací. Klimatizace Sinclair, LG, Samsung. Elektronické zabezpečovací systémy a kamerové systémy. Přístupový a docházkový systém.

Společnost Jan Zálešák vznikla v roce 1998 a sídlí v obci Bánov v okrese Uherské Hradiště. Hlavním oborem činnosti je instalace rozvodů vody, topení a klimatizace. Naše činnost: - rozvody vody - rozvody topení - rozvody klimatizace a další s tím související činnost. Sídlíme na adrese Bánov 695 v obci Bánov.

ENII-trade, s.r.o. se zabývá prodejem profesionální nehtové kosmetiky značky ENII-NAILS se zaměřením na nehtový design a gelový systém. Velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilková služba: - profesionální nehtová kosmetika - výrobky pro profesionální nehtové studio - sady pro nehtovou modeláž - péče o ruce a nohy - barevné gely ...

Stavební firma TUFÍR, spol. s r.o. působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín jako půjčovna stavebního nářadí, stavebních strojů, stavební a zahradní mechanizace a techniky. Půjčovna, půjčování, pronájem: -stavebního nářadí -stavební technika, mechanizace: -vibrační desky a pěchy -ponorné vibrátory, vibrátorů -řezačky, řezaček a ...

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba: - nůžkové a teleskopické plošiny - hydraulické prvky - mostové jeřáby a hliníkárenské manipulátory - ocelové konstrukce všeho druhu - stroje pro zpracování technické pryže - ramenové nakladače - povrchové ochrany. Práce: - autojeřábem, jeřáby. Malosériová specifická výroba - ČR 20%, 48 států ...

Agrobazar. Výkup použité zahradní, komunální, zemědělské a lesní techniky - např. jednoosé půdní frézy, malotraktory, stavebnicové systémy, 4kolové malotraktory vč.originálního příslušenství.

Hledáte spolehlivý a moderní systém centrálního vysávání pro váš dům nebo byt? Chcete se zbavit nepraktických a hlučných vysavačů, které znečišťují vzduch a způsobují alergie? Pak je pro vás ideální volbou centrální vysavač značky CVTECH, který vám dodá firma Vlastimila Sedláčka. Firma Vlastimila Sedláčka se sídlem v Uherském Brodě se zabývá ...