Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, prodej tlakoměrné techniky: -tlakoměry, snímače tlaku pro průmyslové použití: -snímače výšky hladiny LMP/LMK -polní přístroje, diferenční snímače -ostatní přístroje: -panelové měřidlo pro zobrazení a hlídání lineárních měřených veličin -tlumič tlakových rázů pro tenzometrické snímače -napájecí zdroj ke snímačům ...

Služby v oblasti: - bezpečnost a hygiena práce - požární ochrana - školení BOZP a PO - revize a kontroly. Provozovna v Kovosteelu.

Zemědělská výroba: -živočišná, krávy, mléko. Autodoprava: -nákladní -zemědělské stroje. Oprava: -zemědělské stroje. Účtárna.

Jsme mezinárodně pracující společnost s téměř 45letou tradicí dodávek přesné měřicí techniky pro kalibraci, testování a diagnostiku elektrických a neelektrických veličin v laboratorních i průmyslových podmínkách. Činnosti: - zastoupení uvedených zahraničních společností - poradenství v oblasti měřicí, kalibrační a testovací techniky - prodej ...

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba, konstrukce: - montážní, svařovací, výrobní a kontrolní přípravky - střižné, ohýbací, tvářecí nástroje včetně náhradních dílů - formy na plastové a pryžové výlisky. Kovoobrábění: - přesně obráběné díly pro výrobu obráběcích strojů.

Dodávka: - tepelná čerpadla vzduch-voda Hotjet a Master Therm pro - solární ohřev vody pro rodinné domy, chaty.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Provádíme prodej a instalace infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelné ochrany venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Dodáváme profesionální topidla, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Zprostředkování obchodů v komoditě nápojové sklo a gastro vybavení velkokuchyní.

Prodej, půjčovna: -detektorů kovů -bezpečnostní detektory -nálezy detektorem -hledání detektorem.

Výroba, kovovýroba, prodej: -nové jeřáby do nosnosti 150t rozpětí do 40m: -mostové jednonosníkové a dvounosníkové -podvěsné -otočné sloupové a konzolové -náhradní díly na mostové jeřáby -drapáky -dálkové ovládání -napájecí troleje -elektrorozvaděče -kabiny -klimatizace -jeřábová křesla jeřábové dráhy -ocelové ...

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

Komplexní práce a služby: -požární ochrana PO, požární servis -bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP.

E-shop: - elektrotechnika pro dům a zahradu - odpuzovače, plašiče škůdců - měniče napětí - záložní zdroje - akumulátory - nabíječky - teploměry, termostaty - foto - video příslušenství - dalekohledy

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv.

-Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod

Konstrukce, projektování, vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje -prototypové stroje.

Zajistění komplexních služeb na úseku bezpečnosti práce, hygieny a služeb na úseku požární ochrany.

Výroba: - nerezový gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy. Nerezová kovovýroba: - gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy.

Výroba: - celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů - velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi, nábytek - kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Dodavatele ložisek, klínových řemenů, ségrových pojistek a automobilových ložisek. Sortiment naši firmy tvoří především gufera, ložiska, klínové řemeny, ségrové pojistky, upínací ložiska, automobilová ložiska předních světových výrobců (NSK, ZKL, SKF, ZVL).

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Vývoj, výroba: - osobní radiostanice - ruční a mobilní stanice - vícepásmové systémy - datová zařízení - příslušenství - telefonní technika - časoměrná technika - elektronika pro letectví.

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.