Využijte projektování, dodávku a montáž závlahových systémů typu mikrozávlaha, podpovrchové zavlažování nebo lineární zavlažování. V sortimentu vybavení k zavlažování je možné najít ovládací jednotky, ventily, postřikovače, potrubí nebo filtrační jednotky.

Služby: - realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - závlahové systémy

Zahradnické práce - celoroční péče o zahradu - realizace a úprava zahrad - úprava parků a zahrad - realizace veřejné i soukromé zeleně - montáž automatických závlahových systémů.

Potřebujete upravit zahradu či park? Hledáte kvalitní zahradnickou firmu? V tom případě se neváhejte obrátit firmu Art Garden. Nabízíme návrhy, realizace a údržbu zahrad. Poskytujeme odborné a komplexní služby v oblasti sadových úprav zahrad, parků, firemních areálů a veřejné zeleně. Samozřejmostí je individuální přístup ke klientovi a ...

Návrhy a realizace zahrad - údržba a obnova zeleně - pokládka travních koberců a zakládání trávníků - půjčovna stroje na kultivaci a modelaci terénu - návrhy a realizace závlahových systémů.

Dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod - čerpací technika Montáž a servis - čerpací technika Dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod - závlahová technika Montáž a servis - závlahová technika

Naše firma vám nabízí následující zahradní služby: - zahrady na klíč - kompletní projekty zahrad - dodávky rostlin a materiálů pro vaše zahrady - realizace zahrad - solitérní rostliny - zavlažování - závlahové systémy - zahradnické služby - trávník, travní koberce - pravidelné i jednorázové údržby zahrad - dřevostavby.

Poskytujeme zahradnické služby. Zajišťujeme návrhy, realizace a údržby zahrady. Provádíme realizace, údržbu firemní a veřejné zeleně. Dodáváme závlahové systémy, trávníkové koberce, arboristické práce, štípané palivové dřevo a mulčovací kůru.

Automatické zavlažovací systémy - návrh a instalace.

Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně - projekce zahrad - zakládání trávníků - závlahové systémy, jezírka - rizikové kácení a řez ovocných stromů. Zahradní stavby, montáž - zídky - pergoly - skalky.

Návrhy a realizace zahrad - návrhy projektů zahrad a zeleně - realizace a údržba zahrady - rizikové kácení stromů - jednorázové i stálé úpravy zahrad - automatické zavlažovací systémy - střešní zahrady.

Činnost: - montáž závlahových systémů - kácení, ořez stromů - údržba, sekání trávníků.

Kompletní zahradní servis. Realizace zahrady na klíč. Závlahové systémy. Zahradní prvky: - kamenné zídky - dřevěné terasy - solitérní kameny - obklady - chodníky - dlážděné plochy.

Zahradnické služby - návrh, realizace a údržba zahrad a zeleně - závlahové systémy - pořez a kácení stromů - okrasná a koupací jezírka - pokládka travních koberců.

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizace - zahrady Montáž a servis - zahradní závlahy

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Údržby, projekce a sanace - zahradyzakládání trávníku - zahradní architektura Prodej - zavlažovací zařízení

Návrh a realizace zahrad - projektová dokumentace zahrad - realizace zahrad a závlahových systémů - zahradní design.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažování. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kapková závlaha. Instalujeme zahradní osvětlení.

Krmiva, pamlsky, obojky, postroje, pelechy, hračky, misky aj. pro psy a kočky. Krmiva a vitamíny pro hospodářská zvířata (nosnice, králíky, kuřata, krůty aj.) Pšenice, oves, ječmen, šroty. Zahrádkářské potřeby - květináče, truhlíky, obaly aj. Substráty, všechna hnojiva, semena, osiva trav aj. Postřiky proti plísním, houb. chorobám a ...

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Dodávka - zavlažovací systémy RAINBIRD Servis záruční i pozáruční

Návrh, montáž, servis - závlahové systémy.

Návrh, projekce, realizace, údržba: - zeleň - zahrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Realizace - zahradní jezírka Dodávka a instalace - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Fotografování Realizace - zahrady, parky (zahradní solitery, závlahy, trávníky, jezírka, ...) Dodávka - zavlažovací systémy