HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba, prodej: - kartonové krabice, proložky - dřevěné palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Prodej, servis, montáž: - kancelářská technika - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - spotřební elektronika.

Servis výpočetní techniky, tiskáren HP Jednoduché opravy do druhého dne. Většina standartních dílů HP skladem. Služby: - servis tiskáren HP - reinstalace a opravy počítačů.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Výroba: - obaly z lepenky - skládačkové obaly - obaly z lepenky - krabice.

Výroba: - dřevěné obalové produkty palety, obaly, fixační víka - přepravní bedny - klíny - prezentační obaly - speciální obaly.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Best PC Maloobchod, prodej, servis: -náhradní plnění -výpočetní technika, -prodej kompletních PC sestav -jednotlivé komponenty

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Dovozce projekční a prezentační techniky.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Výroba zkušebního zařízení pro zkoušky mrazuvzdornosti stavebních hmot KD 20. Servis a dodávky prádelenské technologie Primus a Electrolux: - průmyslové pračky, sušiče prádla - mandly, žehlící lisy - žehličky s vyvíječem páry - vozíky na prádlo.