HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Výroba konstrukčních systémů pro fotovoltaické elektrárny - hliníkové střešní konstrukce - pozemní ocelové a hliníkové konstrukce - solární panely - fotovoltaické měniče.

Prodej a servis výpočetní techniky a elektroniky - odvirování PC, formátování pevného disku - webdesign.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Drobné výrobky z plastů Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - sáčky - pytle - tašky - přířezy Prodej: - vložky do kontejnerů, kartonů, popelnic - alobal - pečící papír - potravinářské folie - pohárky - tácky - sáčky do odpadkových košů - pytle do popelnic.

Montážní práce ocelových konstrukcí a plášťů. Ocelové haly. Montované stavby. Stavebně montážní práce. Suché výstavby RIGIPS včetně konstrukcí protipožárních.

Strojírenská výroba. - výroba obytných a kancelářských kontejnerů 10´ - 30´ - výroba sanitárních kontejnerů 10´ - 30´ - svařence podsestav - lisařské práce na lisech 100 t - práce na ohraňovacím lisu

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.