HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Pila, pilařská výroba. Prodej, výroba: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - železniční pražce - paletové přířezy - parketové vlisy - nábytkové hranoly - dřevěný obalový materiál (obaly, bedny) - palety. Kompletní dodávka krovů (krovy) střech. Impregnace řeziva. Sušení ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Poskytování software. Prodej a servis kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu. Počítačové sítě. Pokladní systémy.

Naše firma s dlouholetou tradicí se zabývá výrobou a prodejem nábytku do Vašeho domova. V oblasti výroby se specializujeme na sedací soupravy rozmanitých druhů. Nabízíme Vám nepřeberné množství nábytku, kterým si můžete vybavit Váš domov, přesně podle Vašich představ, např. nábytek do obývacího pokoje, dětské pokoje, ložnice, sedací soupravy ...

Truhlářské práce: NÁBYTEK - koupelnový - kancelářský - postele, ložnice - předsíně - dětské pokoje - šatní skříně - vestavěné skříně - kuchyně - obývákové stěny INTERIÉRY - obložení stěn a stropů - schody a zábradlí - dveře vnitřní - podlahy prkenné - vnitřní parapety EXTERIÉR - obložení - podhledy - pergoly - zahradní ...

Výroba a prodej vázacích a obalových materiálů: - výroba drátů - ocelové pásky - vázací dráty černé, ZN - spony pro páskování - stretchové, bublinkové folie - ochranné rohy a papírové hrany Výroba papírových ochranných hran Výroba drátů do lisů PP pásky PET pásky PES pásky vlnitá lepenka

Prodej, servis: -výpočetní technika, hardware.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Renovované tonery a komponenty k renovaci (tonerové prášky, chipy, atd.)

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítačové sestavy, hardware - mobilní telefony.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Revize: Provádění montáží, oprav, rekonstrukcí a revizí vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Výroba vonného balicího papíru z pravých bylin a koření. Výroba: - balící papír - dárkové tašky - obaly na víno - paravány - nástěnné aplikace - jídelní lístky. Výrobky jsou vyráběny patentově chráněnou technikou PLANT SCATTERING.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

IT-Comp Prodej, internetový obchod, e-shop, servis: - prodej PC a notebooků - prodej spotřebního materiálu pro PC - servis výpočetní techniky - výpočetní technika - nová i použitá - kancelářská technika - široký sortiment PC - komponenty - software - spotřební materiál. Služby: - tvorba www stránky, webové stránky - ...

Prodej, dodávka: - kancelářský nábytek - kancelářské židle, křesla - nábytek pro školy - nábytek pro mateřské školky - vybavení jídelen - koberce - sedací soupravy - válendy.

Služby: - pedikúra - suchá, mokrá, medicinální. Prodej: - pedikérské potřeby - kosmetické výrobky pro péči o nohy.